Noile servicii INSTA-CARE si INSTA-STYLE BAR raspund nevoilor parului intr-un timp foarte scurt.

comunicat de presa:

Londa Professional se reinventeaza: un design nou pentru experiente noi. Produsele destinate ingrijirii, coafarii, dar si serviciile in salon se aliniaza ritmului de viata actual, alert si complex. In materie de haircare si hairstyling acest fapt se traduce printr-o investitie de timp minima, dar cu rezultate excelente.

Formula noilor produselor de ingrijire reprezinta o combinatie echilibrata de ingrediente hranitoare si de hidratare, menita sa raspunda nevoilor fiecarui tip de par in parte. Acestea provin din intreaga lume - frunze de maslin din Tunisia, ghimbir din Asia sau seminte de macadamia din Guatemala. Aceste ingrediente se combina cu tehnologia Radialux Micro-Ioni ce contribuie la refacerea structurii parului.

Portofoliul de ingrijire include 10 game pentru par vopsit, degradat, deshidratat, lipsit de volum, cret, rebel, completate de produsele pentru soare, scalp si Velvet Oil. Din linia destinata ingrijirii vor face parte si produse noi cum sunt Color Radiance Conditioner si solutia de indepartare a petelor de vopsea de pe piele, Stain Remover. Le vei recunoaste usor, dupa cele doua linii de pe ambalaj care simbolizeaza doua suvite de par si care iti vor indica atat cromatic, cat si grafic beneficiile produsului. Acelasi cod se aplica si in cazul produselor de styling. Acestea din urma au la baza Tehnologia Micro-Polimeri 3D-Sculpt cu rol in obtinerea de volum, textura, stralucire si fixare.

Noile servicii INSTA-CARE si INSTA-STYLE BAR raspund nevoilor parului intr-un timp foarte scurt. Meniul INSTA-CARE include: GLAZE IT pentru reimprospatarea culorii intre vopsiri, VITALIZE IT pentru revitalizarea scalpului si protejarea firului impotriva subtierii si ruperii si RESCUE IT pentru tratarea parului deteriorat. Daca ai nevoie de o coafura cu o investitie de timp minima alege una dintre variantele INSTA-STYLE BAR: STRAIGHT (par drept si neted pentru un stil rafinat), WAVES (onduleuri lejere), BRAID (diverse tipuri de impletituri sic), UP-DO (un look elegant pentru ocazii deosebite).

Londa Professional inseamna traditie si incredere. Inca din 1956 eforturile noastre au fost mereu indreptate spre atingerea unor standarde din ce in ce mai inalte. Este momentul sa impartasim secretul pentru un par frumos si sanatos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri