Cand spui SPA te gandesti mai degraba la proceduri de infrumusetare si relaxare, nu-i asa? Dar daca ar fi mai mult decat atat? Daca ar presupune terapii complementare care sa te ajute sa-ti mentii sanatatea corpului, mintii si spiritului in mediul urban?

Comunicat de presa

Synergy Day SPA intelege ca mediul urban a devenit din ce in ce mai solicitant si stresant, iar efectele acestuia se pot observa atat asupra starii psihice, dar si asupra modului in care organismul preintampina si se reface dupa anumite afectiuni. De aceea, a gandit un sistem unic de trei cabine de terapii medicale urbane, ce lucreaza in perfecta sinergie, pentru rezultate vizibile asupra starii generale de bine a organismului.

Terapiile medicale urbane sunt acele terapii complementare, de ingrijire, cu rol de preventie sau atenuare a unor afectiuni cu care persoanele din mediul urban se confrunta in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim despre detoxifiere, alergii, tulburari digestive, retentie de apa, circulatie periferica slaba, probleme dermatologice sau osteo-articulare, acestea pot fi ameliorate prin acest sistem de cabine de terapie.

Oaza de terapii medicale urbane, Synergy Day SPA, dispune de o cabina Angel of Water – de irigare si detoxifiere a colonului, o cabina LPG – care confera fermitate tesuturilor si ajuta la detoxifierea organismului prin masajul limfatic – si o cabina Aemotio – care prin imbinarea cromoterapiei cu sauna, vibromasajul, dusul Vichy si maine dibace ale unui terapeut ofera rezultate exceptionale atat la exterior, cat si la interior.

Angel of Water – este cea mai eficienta metoda de curatare profunda a colonului si detoxifiere a organismului. Este o metoda blanda, ce implica infuzia de apa purificata si dezinfectata in colon, la temperatura si presiunea optime permanent monitorizate, fiind complet nedureroasa si eficienta. Atenueaza simtomele de raceala si gripa, constipatia, alergiile, problemele sinusurilor, durerile de spate, durerile musculare. Colonhidroterapia este recomandata in vederea imbunatatirii eficientei metabolismului, in tratarea problemelor dermatologice, a oboselei cronice, a artritei. De asemenea, are o eficienta dovedita in curele de detoxifiere si slabire si in reglarea tranzitului intestinal.

LPG – este solutia naturala si non-invaziva de remodelare corporala si eliminare a celulitei, prin declansarea lipolizei din adipocite, rezultatul fiind ruperea si eliminarea celulelor grase. Dincolo de imbunatatirea aspectului fizic, este o terapie ce faciliteaza detoxifierea organismului prin masajul limfatic profund care elimina toxinele de la nivel celular prin distrugerea lanturilor de celule grase ce inmagazineaza substante nocive corpului.

Aemotio – o experienta multisenzoriala care, prin imbinarea saunei pe patul incalzit, cu aromaterapie si cromoterapie, vibromasaj, dus Vichy si lumina infrarosie, ofera detoxifiere, relaxare, tratamente anti-celulita, drenaj, slabire si tonifiere.

Synergy Day SPA conlucreaza cu aceste trei cabine, care prin beneficiile complementare pe care le ofera devin adjuvante in preventia si tratarea anumitor afectiuni.
Fiecare nou client al centrului beneficiaza de consultanta in alegerea terapiilor care sa-l ajute in obtinerea unei starii generale de bine pentru corp, minte si spirit. Fiecare dintre noi este diferit si de aceea, schemele de terapie propuse vor fi diferite pentru a raspunde cel mai bine nevoilor individuale.

Synergy Day SPA este oaza de relaxare in care terapiile medicale urbane sunt la indemana, intr-un sistem complementar, special gandit pentru mediul stresant si solicitant cu care omul modern trebuie sa se confrunte zilnic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri