6 Noiembrie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Prima editie SmartDrinks of Bucharest, evenimentul dedicat exclusiv pasionatilor de bauturi fine, si-a deschis ieri portile la Galeriile ArtMark, iar astazi, 5 noiembrie, este rezervata amatorilor, care pot participa la activitati speciale ce implica degustari de bauturi premium. Doritorii au putut degusta branduri premium de vin, rom sau gin si au luat parte la activitatile speciale organizate de initiatori. De asemenea, acestia pot afla informatii inedite direct de la experti nationali si internationali.

Comunicat de presa

In atmosfera eleganta a Galeriilor ArtMark, participantii la salonul de bauturi fine s-au bucurat de prezenta lui Dominique Laporte, desemnat, in 2004, cel mai bun somelier din Franta. Totodata, românul Virgil Dumitrascu, singurul somelier de bere din Europa de Sud - Est a sustinut o prezentare de sortimente internationale de bere. Aceasta a fost urmata de degustari de sampanie si vin.

SmartDrinks of Bucharest se desfasoara pe parcursul a doua zile, 4- 5 noiembrie, timp in care cei peste 15 expozanti, prezenti cu standuri proprii, le ofera participantilor experiente unice. Printre brandurile prezente la SmartDrinks se numara: Domaine Barville, Chateau la Verriere, Chateau Ksara, Bisquert, Deveaux Campagne si Besserat de Bellefon, Portia, Federalist, Villa Caffagio, Gin Mare, Monkey 47, 1724, Diplomatico, Atlantico, Miller, Grolsch.

Invitatii speciali ai salonului de bauturi fine sunt: Dominique Laporte, Costin Gache, Hilde Loulier - Director de export Europa – Asia – Africa BROTTE, David Boxall - Director de vânzari BERMAR Intl, Bogdan Tanasoiu - CEO BBC, Wine and Spirits, Sandro Casimirri - Manager de export Gruppo La-Vis, Duncan Hyter - Manager de export, Vantguard, Matthieu Luneau - Manager de export Champagne Besserat de Bellefon si Pierre Damidot - Ambasador de brand, Champagne Deveaux, José Rafael Ballesteros Vargas - Manager de export Europa, Diplomatico Rum, John Fee- CEO Fee Brothers.
Accesul la eveniment se face numai pe baza de invitatie sau cu bilet achizitionat la intrare, in valoare de 100 de lei. Invitatia poate fi obtinuta automat, in urma unei comenzi facute pe site-ul www.smartdrinks.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri