Cadoul perfect pentru EA, in luna iubirii

Comunicat de presa

Invaluie sarbatoarea iubirii in esentele exotice Life-flo, extrase din cele mai indepartate zone ale globului, de la apele cristaline ale Antarcticii, pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda, reunite intr-o gama de fito-dermatocosmetice naturale, “haute-couture”.

Spune-i jumatatii tale “Esti cea mai frumoasa”si beneficiezi de 20% reducere la pachetele cadou speciale pentru Sfantul Valentin si Dragobete.

Secom a pregatit 10 pachete cadou ce contin creme pentru hidratare si protectie antiaging, unturi de corp intens hranitoare, uleiuri pentru corp, par, scalp, ten si unghii, balsam de buze reparator sau pudre de argila pentru purificarea si detoxifierea tenului. Produsele din gama Life-flo sunt naturale, contin ingrediente inovatoare, acopera nevoile tuturor tipurilor de ten si nu contin parabeni, coloranti sau parfumuri artificiale. Livrarea pachetelor este gratuita pentru comenzile telefonice sau online folosind formularul de comanda disponibil in pagina de pachete cadou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

SuperReducere, de SuperIndragostit

In plus, vino in magazinele Secom pe 13 – 14 februarie, de Sfantul Valentin, sau 23 – 24 februarie, de Dragobete, cu o poza in care esti alaturi de persoana iubita si ai o SuperReducere, de SuperIndragostit: 25% pentru orice produs din gama de fito-dermatocosmetice Life-flo achizitionat.

Toate produsele se impacheteaza in cutii de cadou elegante si vin insotite de o felicitare speciala in care poti scrie cele mai frumoase amintiri despre momentele unice petrecute impreuna. In magazinele Secom, prezente in bucuresti, Ploiesti si Iasi, poti testa produsele, iar consultantii in fito-dermatocosmetica te vor ajuta sa alegi cadoul perfect.

Secom este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice de inalta calitate. Portofoliul companiei include gama de fito-dermatocosmetice Life-flo, produse naturale pentru ingrijire si infrumusetare, precum si o gama de peste 200 de suplimente alimentare naturale care acopera toate tipurile de afectiuni.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Oferta este valabila in perioada 1-28 februarie 2015.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri