La inceput de an, cand vacanta e deja poveste si bugetul limitat, KFC lanseaza cele mai bune oferte pentru eroii urbani. Pe toata durata sezonului rece, fanii brandului regasesc produsele KFC preferate in noile meniuri Smart: Crispy Strips, Hot Wings si sos de usturoi, disponibile in diverse combinatii, la preturi speciale.

Comunicat de presa

Astfel, meniul KFC readuce trei oferte delicioase la preturi speciale: Smart Menu, cu 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o portie mica de cartofi prajiti, sos si o racoritoare, la pretul de 11,9 lei; Smart Menu Plus, ce combina 2 Crispy Strips cu 5 Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti, un sos de usturoi si o racoritoare, la pretul de 16,9 lei; si varianta de grup pe care o imparti cu prietenii - Smart Bucket, cu 2 bucati de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings si 2 portii medii de cartofi prajiti, la pretul de 29 de lei.

„In fiecare moment, incercam sa raspundem prin ofertele din meniul KFC nevoilor si dorintelor clientilor nostri. „Smart Menu” este unul dintre cele mai apreciate meniuri ale noastre, pentru ca aduce combinatii foarte avantajoase ale celor mai populare produse KFC. Am ales sa incepem anul “smart”, pentru ca stim ca este perioada cea mai provocatoare pentru bugetul personal″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

KFC lanseaza noile oferte din restaurante prin campania „Distractie pe bani putini”. Astfel, alaturi de pui #pebune la un pret avantajos, KFC ofera fanilor inspiratie, invitandu-i sa fie creativi si sa se distreze cu un buget redus. Pentru a afla mai multe despre noua campanie KFC, va invitam pe pagina de Facebook KFC Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri