Frumusetea inseamna ingrijire, iar ingrijirea inseamna sanatate. Insa pentru o stare generala buna, e important sa nu va neglijati nicio parte a corpului, mai ales picioarele, care sunt supuse zilnic unui efort continuu, transpiratiei sau incaltamintei incomode, iar vara sunt expuse atat privitorilor, cat si prafului. Foarte multi dintre noi tindem sa ignoram ingrijirea speciala a picioarelor si rasfatul lor, considerand ca doar spalarea regulata impotriva mirosurilor este suficienta. Cu timpul insa, pot aparea complicatii si boli la nivelul pielii si a unghiilor, cele mai frecvente inconveniente fiind bataturile, ciupercile si pielea uscata, dura, crapata, cu aspect inestetic si neplacut.

Comunicat de presa

Cu siguranta pentru a avea calcaie frumoase si fine ati incercat fel de fel de obiecte abrazive, insa stiati ca aceste procedee, in timp, prin frecare, duc la formarea si mai multor celule moarte in zona respectiva? Acum puteti obtine rezultatul dorit mult mai simplu, cu Baby Foot Easy Pack, un produs revolutionar din Japonia care a cucerit intreaga lume si care este acum disponibil si in Romania prin intermediul Natura Ecopharm. Dintr-o singura utilizare a produsului poti elimina pielea moarta si te poti bucura de picioare netede, ca de bebelus. Si nu trebuie sa mergi la vreun salon de top, ci poti face asta chiar la tine acasa, in propria intimitate! Asadar, unde nu-i Baby Foot e vai de picioare!

Ce este Baby Foot?

Baby Foot Easy Pack este un produs inovator de peeling conceput sub forma unor sosete de unica folosinta pentru picioare. Acesta inlatura instant celulele moarte si pielea uscata, datorita complexului de 17 extracte naturale cu putere mare de hidratare, care ajuta pielea sa devina mai moale si mai catifelata dupa procesul de exfoliere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Cum actioneaza Baby Foot?

Folosind Baby Foot nu este necesara slefuirea picioarelor, ci simpla relaxare la tine acasa!

• Spalati picioarele inainte de a incalta sosetele de unica folosinta
• Aplicati o cantitate mica de gel pe o portiune limitata de piele inainte de a incalta fiecare soseta si folositi benzile adezive pentru a asigura inchiderea etansa in jurul fiecarei glezne astfel incat gelul sa nu se scurga afara.
• Purtati sosetele timp de o ora pentru a permite absorbtia genului in pielea picioarelor.
• Dupa o ora, scoateti sosetele si spalati cu blandete picioarele cu apa si sapun.
• Pielea moarta de pe picioare va incepe sa se exfolieze in urmatoarele 2-7 zile de la administrare, peelingul fiind unul usor, care nu produce leziuni la nivelul pielii
• Pielea moarta va continua sa se exfolieze in mod natural inca 2-3 saptamani, in functie de grosimea stratului de piele moarta de pe picioare, lasandu-va picioarele moi si netede, ca picioarele unui bebelus.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Gelul de tratament din interiorul pachetului Baby Foot combina efectele acizilor (AHA) si beta hidroxi (BHA) care distrug fibrele prin care se conecteaza celulele moarte ale pielii. Dizolvarea acestora permite pielii uscate dezlipirea pe cont propriu, fara nici o alta interventie. Dupa peeling si eliminarea stratului de celule moarte, extractele naturale din plante, cu putere mare de hidratare, ajuta pielea sa devina mai moale si mai catifelata, ca a unui bebelus!

Baby Foot se aplica o singura data, actioneaza bland si fara durere, exfoliaza complet, delicat si natural, fara efort.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri