Ingrijire delicata, arome ravisante si efecte de durata.

Comunicat de presa

Mastic Spa Balsam Mastic Glow
Crema usoara care descurca parul, il lasa luminos si usor de aranjat. Mixul de seminte de struguri si Vitamina E reduce iritatia, actioneaza ca un antioxidant si reduce deteriorarea.

Mastic Spa Crema de dus cu vanilie

Ingrediente precum ulei de mastic si vanilie se imbina armonios in aceasta formula delicata Mastic Spa. Crema de dus cu vanilie imbina perfect doua proprietati esentiale pielii: curate delicat si hidrateaza in profunzime.

Mastic Spa Crema de corp pe baza de cacao si hamamelis
Crema de corp cu unt de cacao , unt de germeni de Hamamelis, ulei de mastic, extract de musetel si ulei de orez. Ofera hidratare profunda, constanta si ofera stralucire pielii foarte uscate.

Mastic Spa Crema Liposvelte

Liposvelteve reprezinta solutia demostrata stiintific impotriva celulitei.
Cu Liposvelte rezultatele se observa inca de la prima aplicare. Ingrediente precum cacao, mastic si cafeina ard grasimile cu pana la 3 cm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Mastic Spa Crema de maini cu mastic si masline

Crema de maini Mastic Spa cu ulei de masline ofera hidratare profunda si protectie indelungata mainilor, datorita ingredientelor specifice: ulei de mastic, provitamina B5, ulei de masline si glicerina.

Mastic Spa Every day Shampoo
Laptele de migdale, extras din interiorul migdalelor, hraneste parul, in timp ce combinatia naturala de caprifoi de Chios, mastic, galbenele organice si musetel hidrateaza si catifeleaza, lasand parul usor de pieptanat. Actiunea sa revigoreaza parul tern si fragil.

Mastic Spa Lotiune tratament impotriva caderii parului
Actiunea masticului in combaterea caderii parului este cunoscuta inca din antichitate si este inca o alta descoperire a Laboratoarelor Sodis. Lotiunea tonica este ideala pentru tonifierea intensiva si ca tratament anti-imbatranire.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri