(P) Life-flo, fito-dermatocosmetice pentru o frumusete naturala, care se vede, se simte, se traieste in fiecare zi

Incepand din aceasta toamna, Secom aduce in exclusivitate in Romania gama de fito-dermatocosmetice Life-flo, produse naturale pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului, a pielii, a parului si a unghiilor.

Comunicat de presa

Avand la baza ingrediente naturale provenite de pe tot globul, din Antarctica pana la taramurile exotice ale Noii Zeelande, formulele Life-flo sunt create pe baza unor riguroase cercetari stiintifice pentru a respecta fiziologia pielii si a oferi rezultate optime prin aplicare topica, non-invaziva.

Fie ca e vorba de hidratare zilnica, fermitate sau elasticitate, luminozitate sau atenuarea hipersensibilitatii, gama ofera solutii variate pentru nevoile pielii, prin formule inovatoare. Gama include produse pentru ingrijirea zilnica a pielii, pudre de argila, uleiuri de baza, uleiuri speciale si unturi de corp. Acestea pot fi folosite fie simple, fie in combinatie cu alte produse din gama, pentru realizarea propriilor formule de ingrijire a tenului, a pielii corpului, a parului si a unghiilor.

  • Produsele de ingrijire zilnica a pielii sunt reprezentate de creme hidratante, anti-aging, anticelulitice, pentru uniformizarea pigmentarii pielii sau care confera luminozitate si fermitate. De asemenea, gama contine si o serie de produse antimicrobiene sau calmante.
  • Pudrele de argila constituie baza perfecta pentru prepararea mastilor de fata, pentru prepararea produselor minerale de curatare a tenului, pentru impachetari, detoxifiere sau exfoliere.
     Uleiurile de baza sunt excelente pentru ingrijirea pielii si pentru crearea formulelor delicate de curațare și ingrijire a tenului sau a parului, fiind, in acelasi timp, perfecte pentru aromaterapie sau masaj.
  • Uleiurile speciale au o putere de penetrare ridicata, de aceea sunt recomandate pentru obtinerea unor efecte cosmetice intensive, utilizate atat ca atare, cat si in combinatie cu alte baze uleioase ori untoase.
  • Unturile de corp ofera o experienta inedita de ingrijire a pielii, esentele organice si forma onctuoasa asigurand hidratare si hranire in profunzime.

Produsele din gama Life-flo sunt disponibile in magazinele de prezentare si vanzare Secom (Bucuresti, Ploiesti si Iasi) dar si in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

Datorita conceptului inovator pe care il au la baza, magazinele de prezentare si vanzare Secom ofera, pe langa produse, servicii personalizate de consultanta fito-dermatocosmetica ce includ: identificarea tipologiei de ten, personalizarea rutinei de ingrijire a pielii, a unghiilor si a parului si elaborarea unui program specific de remediere, in functie de nevoile fiecarei persoane.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri