Farmec lanseaza prima gama de produse dermatocosmetice din portofoliul companiei, Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan. Conceputa in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii pentru a raspunde diferitelor tipuri de probleme ale pielii si parului, noua gama poarta emblema Pharmaceutical Concept si va fi comercializata exclusiv in farmacii.

Comunicat de presa

Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este destinata tratarii sau accelerarii procesului de vindecare a anumitor afectiuni ale pielii precum: acnee, piele iritata, lezata, uscata, atopica sau scalp cu diverse probleme. Noile produse contin ingredientele active performante si raspund nevoilor consumatorilor la cel mai inalt nivel, avand formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fara parabeni sau alte substante sensibilizante.

Gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este alcatuita din 15 produse menite sa contribuie la tratarea diferitelor probleme ale pielii si parului. Fluidul de curatare si demachiere pentru fata si ochi este destinat tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil. Ingredientul principal al produsului este Zanthalene®, un extract ecocertificat obtinut din fructele de piper Sichuan, al carui rol este acela de a reduce senzatia de prurit, iritatiile si disconfortul pielii sensibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Pentru tenul deshidratat si uscat, Crema activ hidratanta ofera hidratare imediata si de lunga durata prin acizii grasi Omega 3, 6 si 9. Tenul deshidratat si iritat poate beneficia de o ingrijire adecvata cu ajutorul Cremei-masti calmante si regenerante, care hidrateaza, hraneste si regenereaza pielea. Vindecarea leziunilor superficiale si a iritatiilor este accelerata de Crema dermatoreparatoare, aceasta putand fi utilizata inclusiv dupa interventii chirurgicale minore. Gama Gerovital H3 DERMA+ contine si o Crema emolienta super hidratanta, destinata prevenirii si atenuarii simptomelor dermatitelor atopice.

Ingrijirea tenului gras si acneic se poate realiza cu Gelul spumant purifiant, care curata eficient si bland tenul, iar in acelasi timp purifica si regleaza productia de sebum. Acidul lactic si acidul salicilic natural, din componenta Gelului spumant purifiant ajuta la curatarea si eliberarea porilor si stimuleaza procesele de reinnoire celulara, prin efectul exfoliant. Emulsia hidratanta matifianta regleaza secretia de sebum, hidrateaza si matifiaza, fiind o crema cu structura usoara. Ingrijirea eficienta a tenului gras este completata prin folosirea Cremei antiacneice, al carei rol este acela de a reduce simptomatologia tenului acneic: punctele negre, formatiunile acneice si roseata.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Gama Gerovital H3 DERMA+ contine si produse pentru intretinerea tenurilor ridate, lipsite de fermitate. Acestea au in compozitie ingrediente active precum acidul hialuronic, untul de shea, vitaminele A, E si sepilift, un complex ce contribuie la reintinerirea si remodelarea pielii prin reducerea ridurilor si asigurarea nivelului optim de hidratare. Din aceasta categorie fac parte Crema antirid si fermitate, cu efect de remodelare a conturului fetei si Crema antirid contur ochi, ce asigura diminuarea ridurilor profunde, a ridurilor de expresie si a cearcanelor.

Activatorul antirid Gerovital H3 DERMA+ este un dispozitiv electric cu vibratii de inalta performanta, care foloseste o tehnologie avansata, bazata pe ioni pozitivi si negativi. Acesta reduce ridurile, imbunatateste circulatia printr-un masaj eficient si asigura atat curatarea porilor, cat si patrunderea in profunzimea pielii a ingredientelor active din creme.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Susține-ți frumusețea din interior! 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

Parul frumos si plin de stralucire atrage intotdeauna admiratia, asa ca noua gama Gerovital H3 DERMA+ contine si patru produse pentru ingrijirea sa, dintre care 3 sampoane si un tratament. Samponul anticadere si Tratamentul anticadere opresc caderea excesiva si stimuleaza cresterea parului sanatos prin ingredientele active din compozitie. Samponul antimatreata actioneaza atat asupra cauzelor ce duc la aparitia matretii, cat si asupra efectelor neplacute ce insotesc aceasta afectiune, iar Samponul pentru scalpul sensibil are ca efect calmarea scalpului si inlaturarea senzatiilor neplacute de durere si mancarime.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri