Farmec da startul verii cu noile lacuri de unghii din colectiile Farmec Ultrarezistent si Farmec Collection, ideale pentru completarea oricarei tinute de sezon. In plus, noul Gel Top Coat 3D este menit sa protejeze culoarea lacului de unghii si sa asigure un luciu intens, avand efect de gel fara lampa UV.

Comunicat de presa

Farmec
da startul verii cu noile lacuri de unghii din colectiile Farmec Ultrarezistent si Farmec Collection, ideale pentru completarea oricarei tinute de sezon. In plus, noul Gel Top Coat 3D este menit sa protejeze culoarea lacului de unghii si sa asigure un luciu intens, avand efect de gel fara lampa UV.

Noua gama de lacuri Farmec Collection cuprinde sapte nuante noi, in ton cu tendintele verii. Explozie de culori, bucurie si pofta de viata – acesta este efectul noii colectii, inca de la prima privire! Ojele Feeling Special, Pink Flamingo si Orange Sunset, in nuante intense de corai, roz si portocaliu oglindesc razele soarelui si vor atrage cu siguranta toate privirile. Culorile fructate ale lacurilor Yummy Peach si Baked Apple dau savoare oricarei tinute, iar My Lavender decoreaza unghiile cu nuanta inconfundabila a frumos-mirositoarelor flori de lavanda. In dupa-amiezile petrecute pe plaja, oja Green Laguna se asorteaza perfect cu valurile marii si transforma orice manichiura in accesoriul ideal. Lacurile Farmec Collection sunt disponibile intr-un ambalaj avantajos de 5 ml, ceea ce le face usor de strecurat in geanta sau in trusa de calatorie.



Si gama Farmec Ultrarezistent, care cuprinde deja o paleta coloristica de 50 de nuante, se imbogateste cu cinci culori noi si trei glittere, ideale pentru orice petrecere.

Unghiile frumoase sunt esentiale pentru un look ingrijit, iar zilele calduroase de plaja, calatoriile sau iesirile cu prietenii sunt ocazii perfecte pentru a afisa o manichiura impecabila. Noile produse Farmec pot fi achizitionate din magazine sau direct de pe site-ul www.farmec.ro.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri