(P) Pentru prima oara in Romania, un mall a fost transformat pentru o zi intreaga in Austria!

12:11, 21 Noiembrie 2013 publicat în Noutati

Bucurestenii au trait farmecul Austriei in cadrul unui eveniment special.
Magia si energia Austriei au fost transpuse intr-o maniera impresionanta in reprezentatia pe care Trupa Xtreme a sustinut-o pe terasa Promenada. Spectacolul ”Schiori la inaltime” a fost conceput special pentru acest eveniment, ca o imbinare eleganta intre muzica, miscare, arta si adrenalina. Timp de 30 de minute, spectatorii au privit cu emotie evolutiile realizate la o inaltime de 10 metri; un eveniment in premiera pentru un centru comercial.

La finalul acestui moment, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au desemnat castigatorul concursului in care au fost antrenati vizitatorii. A prins telecabina de Austria doamna Dona Maria Iulia care va pleca impreuna cu familia sa intr-un sejur de sapte zile la un hotel de 4 stele din feericul Tirol. Marele premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarna si sporturi extreme iar pentru ca drumul pana la schi in Austria sa nu ii rezerve decat surprize placute, va primi si un Card de Asistenta Rutiera de Vacanta PREMIUM 9695. Premiile sunt oferite de Happy Tour, Generali Romania si 9695.ro.

Evenimentul a fost organizat de catre Oficiul National de Turism al Austriei si a avut ca parteneri: Promenada, Happy Tour, Generali Romania, 9695, Austrian Airlines, Reusch, Billa Romania, Hervis si Starbucks.

Citeste si:
Peste jumătate de milion de EURO donați în Orașul Faptelor Bune,...
Peste jumătate de milion de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri