Bucurestenii au trait farmecul Austriei in cadrul unui eveniment special.
Magia si energia Austriei au fost transpuse intr-o maniera impresionanta in reprezentatia pe care Trupa Xtreme a sustinut-o pe terasa Promenada. Spectacolul ”Schiori la inaltime” a fost conceput special pentru acest eveniment, ca o imbinare eleganta intre muzica, miscare, arta si adrenalina. Timp de 30 de minute, spectatorii au privit cu emotie evolutiile realizate la o inaltime de 10 metri; un eveniment in premiera pentru un centru comercial.

La finalul acestui moment, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au desemnat castigatorul concursului in care au fost antrenati vizitatorii. A prins telecabina de Austria doamna Dona Maria Iulia care va pleca impreuna cu familia sa intr-un sejur de sapte zile la un hotel de 4 stele din feericul Tirol. Marele premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarna si sporturi extreme iar pentru ca drumul pana la schi in Austria sa nu ii rezerve decat surprize placute, va primi si un Card de Asistenta Rutiera de Vacanta PREMIUM 9695. Premiile sunt oferite de Happy Tour, Generali Romania si 9695.ro.

Evenimentul a fost organizat de catre Oficiul National de Turism al Austriei si a avut ca parteneri: Promenada, Happy Tour, Generali Romania, 9695, Austrian Airlines, Reusch, Billa Romania, Hervis si Starbucks.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri