30 Septembrie 2013 publicat în Noutati 28 share-uri

Organismul omenesc este o masinarie biologica incredibila, dotata cu sisteme de auto-reglare si auto-curatare, capabila sa supravietuiasca in conditii exterioare si interioare deosebite. Nicio masina construita de om nu poate fi alimentata continuu cu deseuri si sa continue sa functioneze, totusi, 70-80 de ani.

Comunicat de presa

Stresul si alimentatia necorespunzatoare sunt doua dintre problemele cu care te confrunti zi de zi. Crizele de acasa sau de la birou, timpul scurt pentru masa, fuga continua prin oras… Alimentatia in exces, producatoare de acizi si mucus, ingreuneaza buna functionare a organismului, iar stresul zilnic genereaza blocaje metabolice si reziduuri toxice.

Totodata, un rol important in sanatatea ta il are sistemul limfatic, care, daca este “infundat” si colmatat cu reziduuri acide, afecteaza intregul organism. Principalele ”porti” de ”descarcare” ale sistemului limfatic catre exteriorul corpului sunt tubul digestiv, rinichii si pielea.

Pentru a impiedica aparitia unor boli sau pentru a-ti mentine sanatatea, cea mai eficienta metoda este detoxifierea. Aceasta permite o ”curatare” si o regenerare a organismului, pentru ca acesta sa poata functiona normal si armonios. Complementara detoxifierii, metoda Gemoterapiei - cu extracte din tesuturi tinere din plante - este una inovatoare si s-a dovedit a fi extrem de eficienta in realizarea detoxifierii la multiple nivele. Detoxifierea prin gemoterapie este in acelasi timp blanda si delicata pentru organism.
Laboratoarele Plantextrakt au creat gama POLYGEMMA DETOXIFIERE. Fiecare preparat are o actiune complexa, realizand o detoxifiere la mai multe nivele in organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

• POLYGEMMA 11 - FICAT DETOXIFIERE Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel hepatic si biliar, dar si la nivel renal si respirator.
• POLYGEMMA 12 - RINICHI DETOXIFIERE Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel limfatic si renal, dar si la nivel hepato- biliar si articular.
• POLYGEMMA 13 - PIELE DETOXIFIERE Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel cutanat, dar si la nivel limfatic si renal.
• POLYGEMMA 14 - ARTICULAŢII DETOXIFIERE Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel articular, dar si la nivel limfatic, renal si hepato- biliar.
• POLYGEMMA 15 - INTESTIN DETOXIFIERE Realizeaza detoxifierea la nivelul intestinului subtire si gros, cu ameliorarea starii de astenie generata de toxicitatea intestinala.

Se recomanda realizarea a 1-2 cure de detoxifiere anuala, in administrare timp de 1-2 luni. Se pot combina 2 sau 3 preparate de detoxifiere, administrate de 2 ori/zi, sau se pot urma cure succesive, care sa inceapa cu formula de detoxifierea renala (pentru o buna eliminare a toxinelor la nivel limfatic si renal), urmata de cea hepatica si cea intestinala.

Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Produsele din gama Polygemma pot fi gasite in farmacii si magazine naturiste, la pretul de aproximativ 23RON un flacon de 50ml.

Ocupa-te de sanatatea organismului tau! Alege gama POLYGEMMA!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri