12:05, 14 Mai 2013 publicat în Noutati

OREO, biscuitul preferat de intreaga lume, aduce multumiri tatilor din Romania cu ocazia Zilei Tatalui, sarbatorita in acest an pe 12 mai.

Comunicat de presa

OREO, biscuitul preferat de intreaga lume, aduce multumiri tatilor din Romania cu ocazia Zilei Tatalui, sarbatorita in acest an pe 12 mai*. In familia moderna, tatal este super eroul pregatit sa faca fata tuturor provocarilor si responsabilitatilor unui parinte: este protector, sustinator si iubitor, dar in acelasi timp gata oricand sa intre in lumea celor mici, sa ii incurajeze sa isi manifeste creativitatea si sa porneasca impreuna catre noi aventuri.

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

In semn de pretuire a rolului pe care tatii il joaca in familie, OREO ii sarbatoreste in aceasta duminica si le dedica toate activitatile distractive pe care le va organiza in centrele comerciale.

„OREO ne demonstreaza prin intregul sau demers de comunicare importanta si caldura acelor momente unice petrecute de copii impreuna cu parintii, fie ca vorbim de o dupa-amiaza petrecuta in parc, de o zi ploioasa in care cei mici si cei mari construiesc impreuna castele din cuburi sau de un moment magic in fata unui pahar de lapte, decoperind ritualul magic „Rasuceste, Gusta Crema, Inmoaie in lapte”. Ziua Tatalui, o sarbatoare mai putin cunoscuta decat Ziua Mamei, este o oportunitate foarte buna pentru a inspira cat mai multe astfel de momente memorabile in familie si pentru a le multumi tatilor din intreaga tara pentru tot ceea ce fac pentru copiii lor. La multi ani de Ziua Tatalui!”, declara Andreea Bogdan, Senior Brand Manager Biscuits Mondelez Romania.

OREO a pregatit cu ocazia Zilei Tatalui activari in magazine, unde copiii vor descoperi cu placere un spatiu destinat creativitatii si imaginatiei pentru a le multumi tatilor lor. Copiii vor fi invitati sa pregateasca cadouri pentru tatici, sa le faca diplome personalizate si sa se bucure de magia ritualului OREO.

Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Noua ediție limitată de...

*Ziua Tatalui a fost legiferata ca sarbatoare in Romania incepand cu anul 2010 si se sarbatoreste in fiecare an in a doua duminica a lunii mai.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri