Vara e anotimpul schimbarilor pozitive, energia si starea de bine luand locul oboselii si lipsei de motivatie.

Tratamente contra acneei si punctelor negre

Cu toate acestea, vara este si anotimpul in care tenul acneic are nevoie de o ingrijire deosebita, el fiind primul care are de suferit de pe urma efectelor nocive ale anotimpului cald: praful, razele UV, umiditatea si caldura excesiva contribuie la uscarea, iritarea si imbatranirea pielii, favorizand aparitia acneei.
Insa diferenta o face produsul anti-acneic pe care il folosesti.

Comunicat de presa

Cu gama dermatologica Dermopurifyer, de la Eucerin - expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii – vei putea lupta cu succes impotriva acneei, mai ales pe timp de vara. Cu o toleranta excelenta, dovedita clinic, produsele din aceasta gama curata, hidrateaza si ingrijesc in profunzime tenul, tratand cele mai frecvente probleme ale acestuia: cosurile, bacteriile, inflamatiile si excesul de sebum. Cu o formula atent conceputa, ce contine Acid Lactic, ingredient natural pe care pielea noastra il contine in mod normal, aceste produse sunt extrem de delicate cu pielea atat de afectata uneori de tratamentele medicamentoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Eucerin va propune pe timpul verii un exercitiu simplu de ingrijire, cu rezultate dovedite clinic!

Pentru o curatare eficienta, ce indeparteaza nu doar machiajul si impuritatile, ci si excesul de sebum, foloseste gelul de curatare Eucerin DermoPURIFYER. Iar pentru ingrijirea dupa curatare si protectie impotriva efectele nocive ale ultravioletelor, Eucerin iti ofera crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30 cu efect de calmare si hidratare intensa.

1. Curatarea este foarte importanta.

Curatarea fetei este esentiala inaintea oricarui ritual de ingrijire si infrumusetare si este cu atat mai importanta in timpul verii cand praful si caldura excesiva contribuie la incarcarea pielii si favorizeaza aparitia acneei. Sebumul produs de glandele sebacee se acumuleaza la nivelul porilor si ii dilata, iar in lipsa unei curatari responsabile a tenului, grasimea oxideaza si capata o culoare inchisa, sub forma inesteticelor puncte negre. Cu formula sa fara sapun, parfum sau grasimi, cu 6% Ampho-Tensides, Eucerin DermoPURIFYER gel de curatare actioneaza delicat si in profunzime, indepartand nu doar murdaria si urmele machiajului, ci si excesul de sebum. Produsul are efect antibacterian si actioneaza impotriva comedoanelor, fiind compatibil si cu tratamentele dermatologice anti-acnee.
Pret informativ: 49 lei

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri