29 Mai 2012 publicat în Noutati 52 share-uri

BB Cream Oil free Miracle Skin Perfector reprezinta o noua generatie de produse de ingrijire a tenului. Crema BB cu tehnologie multifunctionala combina toti pasii rutinei de frumusete intr-un singur gest.

Cui se adreseaza BB Cream Oil free?

In primul rand tenului gras. Este potrivit femeilor care cauta un produs de ingrijire care sa le satisfaca imediat si eficient mai multe asteptari: netezire, corectare a Imperfectiunilor, iluminare, hidratare si protectie.

Chiar si dupa varsta de 20 de ani, 2 din 5 femei au tenul mixt spre gras. BB Cream Oil free Miracle Skin Perfector reprezinta o noua generatie de produse de ingrijire a tenului. Crema BB cu tehnologie multifunctionala combina toti pasii rutinei de frumusete intr-un singur gest: ingrijire pe termen lung si o urma discreta de machiaj pentru un efect instantaneu de « piele de bebe ».

Cum actioneaza?

Formula unica fara ulei, cu perlite ultraabsorbante, special creata pentru tenul gras, ajuta la controlul luminozitatii tenului pe durata intregii zile. Datorita pigmentilor minerali BB Cream Oil Free infrumuseteaza imediat pielea si acopera roseata si imperfectiunile. Textura sa usoara cu acoperire optima hidrateaza perfect. Datorita FPS 20 asigura o protectie optima impotriva razelor solare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

5 actiuni pentru un ten mat, instantaneu:

1. Matifiaza
2. Reduce imperfectiunile
3. Hidrateaza
4. Netezeste
5. Protejeaza UVA/UVB O noua generatie de formule:
Crema tratament si acoperire de machiaj.

Eficacitate dovedita imediat. Ce au observat consumatoarele:

- Efect mat: 88.1 %
- Pori mai putin vizibili: 84.7%
- Imperfectiuni reduse ( roseata , puncte negre): 76.3


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri