Daca vrei sa te racoresti aceasta vara si sa te si rasfeti cu ceva absolut delicios, incearca aceasta inghetata!

Comunicat de presa

HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticat

Incepand cu acest sezon, Häagen-Dazs tinteste rafturile cu un ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul unic al inghetatei Häagen-Dazs.


La Häagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate si prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinatii de arome si pentru a satisface cele mai inalte asteptari in materie de gust. Acelasi standard se reflecta si in noul ambalaj, facand inghetata Häagen-Dazs cu «gust », atat in interior, cat si in exterior.

Ambalajul pastreaza visiniul familiar cunoscatorilor si auriul pe care fanii le asociaza cu Häagen-Dazs. Designul tachineaza papilele gustative cu imaginea unei panglici rasucite, create pentru a ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul bogat si ciocolata decadenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Noul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Häagen-Dazs , fiind o abordare moderna a unui clasic atemporal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri