3 Aprilie 2012 publicat în Noutati 16 share-uri

La fel ca si parul nostru, genele au si ele nevoie de ingrijire speciala pentru a fi dese si lungi. Specialistii vin in intampinarea voastra cu sfaturi pentru gene sanatoase si extrem de atragatoare.

Ca sa obtineti o privire naturala si expresiva, dupa 5 minute curbati genele cu aparatul special destinat pentru acest lucru si acoperiti albul adezivului cu un creion de ochi, sau tus. Daca de obicei nu utilizati creionul sau tusul, puteti acoperi adezivul cu un fard inchis la culoare si sa optati pentru un fard deschis pentru arcade si veti obtine astfel, un machiaj interesant smooky eye.

Majoritatea doamnelor si domnisoarelor opteaza pentru genele false la evenimente importante, precum petreceri, botez si de cele mai multe ori, in cea mai importanta zi din viata lor, la nunta. Genele false, corect aplicate si curbate cu un rimel corespunzator deschide privirea, accentueaza ochii si ofera o privire seducatoare.

Cum indepartam genele false?

Nu este indicat sa mergeti la culcare cu genele false aplicate pe pleoape. Cea mai buna metoda de a le indeparta este prin demachiere. Aplicati astfel mai mult demachiant la baza pleoapelor, acolo unde ati aplicat si adezivul. Dupa ce demachiantul este lasat sa actioneze 1-2 minute, puteti sa incepeti sa le desprindeti usor de pe piele. Pentru a le putea refolosi, desprindeti-le cu grija din coltul exterior catre cel interior, inmuiati-le in apa calda si lasati-le sa se usuce intr-un prosop curat.

Ce rimel folosim?

Pentru ocazii speciale puteti opta pentru un rimel negru, cu efect de alungire a genelor. Pe timpul zilei, incercati un rimel maro si nu unul negru. Nuanta usor maronie va va oferii un look natural, iar genele nu vor parea incarcate si nu vor avea efectul de alungire fortata.

Daca inca vi se pare greu sa va aplicati gene false acasa, specialistii Beauty Sense va stau la dispozitie chiar la voi acasa sau la birou, pentru a vi le aplica.

Beauty Sense este un salon de infrumusetare la domiciuliu sau la birou. Serviciile Beauty Sense se adapteaza unui ritm de viata nebun, programul este flexibil si specialistii sunt mereu pregatiti pentru orice interventie, indiferent daca vrei o manichiura sau pedichiura inainte de o conferinta sau un machiaj inainte de a pleca la petrecere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri