17 Octombrie 2011 publicat în Moda 108 share-uri

Brandul romanesc de moda TinaR ne-a pregatit o surpriza deosebita pentru acest sezon - o colectie de genti absolut superbe. Si, pentru ca gentile sunt fascinatia oricarei femei, te invitam la concurs!

TinaR va oferi un voucher in valoare de 400 Ron celei mai stilate cititoare Garbo.ro. Arata-ne ca stii sa iti pui in valoare tinuta, cu ajutorul unei genti superbe!

Tu la ce tinuta ai asorta geantile din noua colectie TinaR?

Regulamentul concursului:

1.       Alege geanta care iti place cel mai tare din colectia de genti TinaR - vezi GALERIA mai jos (sau intra pe pagina de Facebook fan a brandului de moda TinaR, unde gasesti toate gentile din colectia toamna-iarna 2011-2012).

3.       Apoi construieste-ti o tinuta stylish de sezon care sa se potriveasca cu acea geanta.  Fa o poza imbracata asa, cat mai inspirat si posteaz-o pe wall-ul Facebook Garbo.ro!

Nu uita sa mentionezi care este geanta pe care ti-ai ales-o! In galerie gentile sunt numerotate de la 1 la 58. Mentioneaza numarul gentii  sau lasa-ne alaturi de fotografia cu tinuta un link cu geanta aleasa.

4.    Atentie!   Pentru a-ti valida intrarea in concurs trebuie sa devii fana brandului TinaR pe Facebook: www.facebook.com/TinaR.Romania

Stilistul TinaR va alege in 30 octombrie castigatoarea. Aceasta isi va putea folosi voucherul in valoare de 400 de Ron in orice magazin de brand din tara sau in magazinul online TinaR care va fi redeschis in luna noiembrie.

Perioada de desfasurare a concursului este 17-30  octombrie 2011. Castigatoarea va fi anuntata pe pagina de Facebook Garbo.ro in data de 31 octombrie 2011.

Gentile TinaR

Gentile din piele ecologica sunt unul dintre punctele tari ale colectiei TinaR de toamna-iarna, alaturi de tricotajele fine, colorate, lucrate manual.

Pretul unei genti nu depaseste 200 de lei. Toate modelele pot fi achizitionate din magazinele TinaR din tara si, din noiembrie, din magazinul online TinaR.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri