Pe 16 si 17 aprilie, de Florii, Autor, unicul targ de bijuterie contemporana romaneasca dezvaluie noile colectii de bijuterii ale lui 2011.

Comunicat de presa

Autor a debutat in 2009, cand piata a cerut firesc o continuare a expozitiei de bijuterie contemporana Extins. Scopul urmarit de acest proiect ambitios a ajuns astazi la o alta anvergura - evenimentul isi propune sa reprezinte in totalitate acele impulsuri artistice si inovatii ale designerilor participanti, exprimate cat mai coerent in colectii de sezon. Autor a ajuns la cea de-a cincea editie— 5 targuri de bijuterie ca forma de arta, ca fiind cea mai cunoscuta expresie artistica cu care ne putem inconjura o parte a corpului, o putem impodobi, putem spune mai multe despre noi.

AUTOR ready for take off! from Extins on Vimeo.

Surprizele sunt de valoare la Autor 5: in premiera in Romania designerul David Sandu va performa in ambele zile de targ o demonstratie live de creatie de bijuterie in argint. Pe 16 si 17 aprilie scoala sa de bijuterie contemporana va fi prezenta in fata publicului pasionat de secretele meseriei. Si tot ca o noutate absoluta biroul de stil Code Noir va organiza un forum de tendinte de unde toti doritorii vor afla care sunt directiile stilistice de accesorizare de la specialisti avizati in domeniu.

Kudika Tarot

De data aceasta la Autor vei intalni nume consacrate, dar si nume noi ale designului romanesc de bijuterie: Ana Alexe, Iuliana Asoltanei, Alina Bancila, Raluca Buzura, Alex Balan, Cornelia Brustureanu, Alina Carp, Angela Ciobanu, Roxana Davidescu, Raluca Dracea, Ileana Danci, Maria Filipescu, Eliza Labancz, Alexandru Lupu, Andra Lupu, Odette Lupu, Alis Lalu, Ana Marchetanu, Ina Moisi, Noha Nicolescu, Raluca Nicolaescu, Alina Panait, Izabella Petrut, Daniela Pirlea, Madalina Raileanu, Oana Runcan, Liana Salagean, Ligia Stan, Carla Szabo, Oana Tiganus, Gabi Urda, Horatiu Weiker si brandurile MyPrecious Buzztard, Lady Magpie, LivingenBermudas, Lorina Bojoux, Buy Hand, Go Jewelry, Modamania, Cultmix.

La Sala Dalles, sambata si duminica, pe 16 si 17 aprilie puteti sa vedeti noile colectii ale acestei primaveri, sa le achizitionati la preturi de atelier si sa le purtati cu multa fascinatie si bucurie.

Citeste si:
De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este...
De la puncte minimaliste la...

Autor este un eveniment marca Extins Bijuterie Contemporana si este sustinut de Lenor Parfumelle, Vichy si radio Guerrilla.

Targul se va desfasura intre orele 12:00 si 20:00.

Intrarea: 10 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri