Intră în sezonul reînnoirii! Pe măsură ce îți iei rămas bun de la sezonul rece și urezi bun venit primăverii, descoperă o selecție special gândită de piese atemporale care îmbină fără efort eleganța cu stilul casual. Căută acele articole concepute ca să te ajute să treci fără probleme de la activități în timpul zilei la cele planificate pentru seară, și fii mereu pregătită pentru orice ocazie.

Îți prezentăm colecția TOMMY HILFIGER Pre - Primăvara - unde eleganța obținută fără efort se întâlnește cu stilul atemporal, și astfel schimbarea sezonului vine cu o abordare rafinată, dar casual. Pe măsură ce primăvara se apropie, este momentul perfect pentru a-ți reîmprospăta garderoba cu piese esențiale care te vor însoți în crearea unor experiențe memorabile în acest nou anotimp.

Effortless Elegance:

Descoperă o abordare culturală față de purtarea pieselor tailored, dar casual, care întruchipează stilul Classic American Cool. De la blazere premium la denim relaxat, colecția oferă versatilitate și sofisticare pentru fiecare moment.

Dressed Up Prep:

Vintage se întâlnește cu stilul colegial în selecția de produse esențiale pentru weekend, realizată de TOMMY HILFIGER. Îmbrățișează farmecul destins al hanoracelor relaxate asortate cu pantaloni tailored pentru o interpretare sofisticată a îmbrăcămintei casual, care emană încredere și stil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Elevated Essentials:

Upgradează-ți timpul dedicat ție cu reinterpretări ușoare și casual ale produselor clasice, parte din moștenirea brand-ului. De la tricouri emblematice până la tricotaje confortabile, articolele esențiale premium aduc un plus de lux garderobei tale de zi cu zi, asigurându-ți confort fără a compromite stilul.

The Finishing Touch:

Completează-ți look-ul cu accesoriile perfecte care adaugă o notă revigorantă item-urilor clasice atemporale. Plimbă-te cu stil în cizmele noastre Chelsea, puneți lucrurile necesare în mini-genți șic și completează totul cu o șapcă de baseball clasică. Aceste accesorii versatile întregesc fără efort garderoba ta dintre sezoane, adăugând acel „je ne sais quoi” perfect oricărei ținute.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Îmbrățișează schimbarea sezonului prin colecția TOMMY HILFIGER Pre - Primăvara, unde rafinamentul întâlnește destinderea și stilul nu cunoaște limite.

Colecția este diponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri