Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Underwear în Băneasa Shopping City prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România. Magazinul este cel de-al 8-lea magazin al brand-ului din țară.

CP

Calvin Klein Underwear este cea mai nouă destinație shopping de design underwear. Talia distinctivă, purtată de milioane de femei și bărbați din toată lumea, este simbolul liniilor de lenjerie Calvin Klein Underwear. Noul magazin este situat la primul etaj și oferă o gamă completă de lenjerie modernă de corp pentru bărbați și femei, costume de baie, dar și îmbrăcăminte de noapte și de casă – item-uri emblematice reinterpretate pentru a celebra individualitatea colectivă. Cu un design universal care complementează orice siluetă, cele mai recente colecții Calvin Klein Underwear disponibile în noul magazin oferă satisfacție instantă și un look iconic.

Linia CALVIN KLEIN UNDERWEAR este cunoscută la nivel mondial printr-o estetică minimalistă și provocatoare, specifică brand-ului, și mereu oferă consumatorilor modele inovatoare de o calitate și croială superioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Cel de-al 8-lea magazin al brand-ului situat în Băneasa Shopping City urmează conceptul de design Calvin Klein, prezentând publicului o estetică modernă și sofisticată, ce comunică AND-ul contemporan și minimalist specific brand-ului.

Dedicat persoanelor care îndrăznesc să-și exploreze creativitatea și care își doresc în garderobă item-uri statement, abandonând anonimitatea stilistică, magazinul Calvin Klein Underwear din Băneasa Shopping City devine cea mai hot destinație de shopping.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri