22 Martie 2022 publicat în Moda 27 share-uri

Facem o scurtă trecere în revistă a tendințelor în modă pentru primăvara 2022 și vă propunem totodată 15 ținute și outfituri ce pot fi purtate în acest anotimp.

Știm că sunt cu totul altele preocupările noastre în această primăvară, dar am decis ca preț de câteva minute să evadăm din realitatea știrilor negative și să ne clătim ochii și imaginația cu materiale, culori, texturi, forme și tăieturi. Putem, bineînțeles, după acest mic exercițiu de imaginație, visare sau frivolitate, cum vreți să-l numim, să ne reîntoarcem la oile și realitățile noastre. Până atunci, facem o scurtă trecere în revistă a tendințelor în modă pentru primăvara 2022 și vă propunem totodată 15 ținute și outfituri ce pot fi purtate în acest anotimp.

Fustele plisate se mențin în continuare în tendințe în primăvara 2022, mai ales cele de lungime midi, dar cu cât sunt mai lungi (chiar trei sferturi sau maxi) nu se supără nimeni, ba din contră. Nu trebuie neapărat să fie monocrome, sunt permise în această primăvară orice culori și imprimeuri în ceea ce le privește. La polul opus, se poartă fustele ultramini, amintind de influența anilor ’90. Materialul minidimensionat compensează însă prin texturile, imprimeurile, culorile sau prețiozitatea sa astfel încât aceste fuste mini se transformă cu ușurință într-un element de bază statement. Dungile orizontale sau verticale în diverse variații de culori, lungime sau direcții, sub formă de decupaje, topurile tip corset conferă mai mult structură ținutelor în acest sezon.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Materialele transparente devin și mai transparente și diafane, se subțiază atât de mult încât parcă devin niște curgeri metalice fluide și înlocuiesc cu succes paietele strălucitoare ale sezoanelor trecute. Le putem folosi ca suprapuneri sau chiar în costume deux-pieces, și îmbracă trupul într-un mod contemporan, elegant și grațios. Și apropo de deux-pieces, costumele albe, lejere, sau în culori clasice, dar și cele în nuanțe vibrante, subliniind subtil talia, sunt în vogă în acest sezon. Este o plăcere să le porți.

Foto: Victoria Chudinova /Shutterstock Foto: Street style photo /Shutterstock Foto: Anna Zhuk /Shutterstock Foto: Anna Zhuk /Shutterstock Foto: Victoria Chudinova /Shutterstock

Foto: Maples Images /Shutterstock

Foto: Victoria Chudinova /Shutterstock Foto: Street style photo /Shutterstock

Foto: Street style photo /Shutterstock

Foto: Street style photo /Shutterstock

Foto: Senyuk Mykola /Shutterstock

Foto: Street style photo /Shutterstock

Foto: Victoria Chudinova /Shutterstock

Foto: Street style photo /Shutterstock Foto: Maples Images /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri