Chiar dacă este dificil să ții pasul cu trendurile din fiecare sezon, îți venim în ajutor cu cele mai noi tendințe, ca să știi ce se poartă în acest final de an.

Indiferent dacă doar vrei să te inspiri din tendințele de toamnă-iarnă ale acestui an sau cauți articole noi pe care să le cumperi din mall, verifică lista pe care ți-am pregătit-o, în articolul de mai jos!

Articolele din piele și imitație de piele

Fie că vorbim despre clasica jacheta din piele, fusta lungă sau pantalonii tip colant care imită pielea, toate pot face parte din dressing-ul tău în sezonul rece din 2020. Dintre aceste articole vestimentare, jacheta din piele reprezintă piesa centrală, pe care nu trebuie să o ratezi.

Cu ajutorul jachetei de piele poți să obții ținute cool și la modă, pe care să le porți toamna sau chiar și iarna, dacă jacheta este prevăzută cu blană. Desigur, poți crea ținute chic și cu ajutorul unei perechi de jeanși, a unui tricou și a unei jachete din piele, însă obții un outfit interesant dacă o asortezi cu rochii cu imprimeu sau fuste și bluze cu design unic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Totodată, nu ezita să porți combinații din piele! Jacheta din piele se va potrivi de minune cu o pereche de colanți din același material, ca să obții un look ideal pentru un biker.

Cizmele de tip UGG

În sezonul de toamnă-iarnă a acestui an, cizmele UGG rămân în trend. Acestea au devenit perechi de încălțări clasice, care nu țin cont de trendurile în materie de modă. Din acest motiv, le poți purta în orice sezon, în special dacă îți dorești comoditate și libertate de mișcare.

Cizmele UGG sunt extrem de versatile, indiferent de modelul pentru care optezi. Cu toate acestea, este indicat să îi porți cu haine care dau efect de subțiere și alungire, astfel încât să creezi un contrast plăcut. Asociază cizmele UGG cu jeanși skinny mulați și un pulover pufos și ești gata pentru o nouă zi de toamnă sau iarnă!

Sacourile cu umeri proeminenți

Din colecția de haine pentru toamnă-iarnă a acestui an fac parte și sacourile cu umeri supradimensionați, care te ajută să te faci remarcată, indiferent de eveniment.

Nu ești adepta sacourilor? Te poți inspira din colecțiile designerilor, care propun paltoane, jachete, rochii și bluze cu același tip de mâneci, pentru un look nonconformist. Ca să balansezi ținuta, în partea inferioară a corpului poartă jeanși skinny sau pantaloni fără alte detalii aplicate.

Trenciurile și mantourile lungi

Dacă în anii trecuți în lunile de toamnă și iarnă paltoanele scurte făceau legea, anul acesta te poți bucura de modelele lungi, până în pământ. Trenciurile și mantourile sunt ideale pentru acest sezon și poți să le porți cu sau fără cordon, astfel încât să se potrivească cu ținuta aleasă.

Trenciurile și mantourile se pot purta peste rochii tricotate, fuste, bluze sau jeanși, în funcție de evenimentul la care participi.

Rochii și bluze cu mâneci bufante

Se poartă în acest an și mânecile bufante, care nu au lipsit de la nicio prezentare de modă! Rochiile și bluzele cu mâneci bufante sunt în vogă și te scot din anonimat, indiferent dacă le alegi pentru birou sau pentru o petrecere în oraș.

Care sunt trendurile tale preferate în materie de modă în sezonul de toamnă-iarnă al anului 2020? Ce piesă vestimentară ai include în garderobă?

Foto fr si main: By puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri