7 Noiembrie 2014 publicat în Moda 23 share-uri

Colectia toamna - iarna 2014/2015, destinata unui public tanar si avangardist, se evidentieaza prin cateva detalii structurale noi, precum tocurile suprapuse, partile detasabile sau rasucite, dar si prin imprimeurile si insertiile speciale ale materialelor precum lana sau aplicatiile metalice

Papucei, unul dintre primele magazine online romanesti de încaltaminte, cu exporturi in intreaga lume, lanseaza colectia de toamna – iarna 2014/2015 "Shoes for every mood". Noua colectie include serii limitate ce se remarca prin modelele creative, inovatoare, androgine, realizate manual, dar si prin faptul ca fiecare model de ghete si cizme poarta un nume individual. Temele propuse in acest sezon sunt "Volcano", "Winter Jellyfish" si "Back to the 60`s".

Colectia toamna - iarna 2014/2015, destinata unui public tanar si avangardist, se evidentieaza prin cateva detalii structurale noi, precum tocurile suprapuse, partile detasabile sau rasucite, dar si prin imprimeurile si insertiile speciale ale materialelor precum lana sau aplicatiile metalice

Materialele folosite pentru noua colectie sunt importate din tari europene intr-o proportie de 90%. Pielea naturala este materia prima de baza si se imbina cu materialele textile cauciucate sau semi-impermeabile, cu pielea lacuita, cu velurul sau cu stofa din lana. Captuseala din blana naturala de iepure, fas sau piele, adeseori pictata manual, alaturi de talpa flexibila si eco friendly, realizata prin tehnologia XL extralight, sunt accentele care scot în evidenta colectia. Materialul utilizat este personalizat prin diverse tehnici precum pictura manuala, embosarea cu motive florale, presajul cu aspect de sarpe sau soparla si prin metodele care ii confera pielii naturale un aspect crapat sau cerat.

Culorile noii colectii sunt variate si in ton cu nuantele toamnei si tendintele actuale: taupe, ocru, coniac, auriu, bronz, maro, bej, galben, argan, antracit, argintiu, negru, gri, rosu, bordo si alb.



Detaliile propuse de designerul Papucei pentru acest sezon sunt neasteptate si inedite. Astfel, impletiturile realizate manual, combinatiile de modele si culori, finisajele hand-made cu vopsea confirma personalitatea individuala a fiecarui model. Insertiile din lana sau metal, zimtii aplicati manual, cusaturile decorative, intrepatrunderile de linii colorate si varful ascutit extrem sunt accentele care descriu perfect stilul noii colectii Papucei.



Designerul si inginerul de productie din spatele brandului Papucei este Angela Vasiliu, care are o experienta de 20 de ani si care reuseste sa creeze articole de incaltaminte pentru femei cu detalii neconventionale.

Colectia de incaltaminte "Shoes for every mood", lansata de Papucei imbina texturile, culorile si detaliile surprinzatoare si se adreseaza atat femeilor din Romania, cat si consumatorilor din strainatate, brandul exportand produse in peste 300 de magazine din in tari precum: Germania, Olanda, Anglia, Franta, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elvetia, Croatia, Irlanda, Rusia, Noua Zeelanda, Luxemburg, Israel, Japonia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri