31 Octombrie 2014 publicat în Moda 35 share-uri

Intors recent de la New York Fashion Week, unde a prezentat colectia S/S ’15 Duality, designerul Dorin Negrau a realizat costumele pentru piesa de teatru Leul Desertului, regizata de Maestrul Radu Beligan, ce va avea premiera astazi, pe 28 octombrie, in Bucuresti, la Teatrul Tineretului.

Piesa Leul Desertului va fi un eveniment unic in lumea teatrala romaneasca, dat fiind faptul ca pentru prima data doi monstri sacri ai scenei lirice, Radu Beligan si Maia Morgenstern, se intalnesc pe scena.

Subiectul piesei aduce in fata publicului o actiune plina de intrigi, tesute in lumea unui cartel mafiot, international. Arta regizorala a maestrului Radu Beligan insa transcende succesiunea de fapte si intamplari ale actiunii, printr-un umor subtil si in acelasi timp, spumos, prin ironie, prin toata “recuzita” unei comedii exceptionale.

Distributia, de mare exceptie, constituie si ea o recomandare: alaturi de cei doi protagonisti din rolurile principale, ii intalnim pe unii dintre cei mai talentati actori romani: Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes si Tania Popa.

Am fost foarte onorat sa creez costumele pentru aceasta piesa, regizata de cel mai longeviv si “greu” actor, Radu Beligan! Pot spune ca este una dintre marile mele realizari, aceasta, de a fi alaturi, prin intermediul creatiilor mele, in acest proiect artistic in care cei doi mari actori joaca pentru prima data, impreuna Am creat cate doua costume pentru cele 6 personaje seducatoare, ce fac parte din dura lume a afacerilor cu diamante, in care interesele politice sunt mari , cu o actiune pe parcursul unei zile, in care se inaugureaza cel mai important hotel de lux din desert, sub directa atentie a lui Ingrid, jucata gratios si dibaci, de Maia Morgestern. Am citit piesa mai intai si am facut propunerile mele, in viziunea mea, dupa care am discutat cu maestrul Radu Beligan si am facut completarile cerute de catre regizor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Au existat chiar si cateva situatii in care propunerile mele de costum i-au inspirat pe actori
sa-si contureze mai bine personajul. In realizarea costumelor, am incercat sa tin cont de tot ceea ce a dorit sa transmita scenaristul Mona Radu si recunosc ca am fost influentat si de personalitatea si modul cum joaca actorul care urmeaza sa dea viata acelui personaj.

Realizarea costumelor a durat numai doua saptamani din luna octombrie, dupa ce am finalizat costumele de la cealata piesa, pe care am avut-o in proiect, in septembrie, pe scena Teatrului Metropolis, PERETELE de Lia Bugnar.

Intotdeauna am fost incantat sa colaborez in proiecte artistice de acest gen, pentru ca este o provocare si pentru ca ma flateaza ideea de a-mi pune propria amprenta creativa pe un personaj de teatru, bineinteles, atat cat regizorul permite !!!!”, a declarat designerul Dorin Negrau.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri