24 Februarie 2014 publicat în Moda 39 share-uri

Look-urile Burberry au facut referire la spiritul nonconformist si artistic al colectiei 'The Bloomsbury Girls'. Pe pleoape au fost folosite farduri in nuante de roz-antic si mov-pruna, pe buze au fost aplicate rujuri in tonuri naturale de roz-lalea. Modelele au defilat ca adevarate 'opere de arta' in tinute care au mizat pe efectul suprapunerilor.

Casa de moda britanica Burberry a prezentat la Londra, in Kensington Gardens, colectia feminina de toamna-iarna 2014 Prorsum, intitulata “The Bloomsbury Girls”. Aceasta a fost inspirata de artele decorative britanice care au luat nastere in Bloomsbury si Charleston, casa si respectiv locul de intalnire al scriitorilor, pictorilor si intelectualilor londonezi care au format la sfarsitul secolului al XIX-lea celebrul grup Bloomsbury.

Machiajul Bloomsbury Girls

Modelele, printre care s-au aflat Jean Campbell, Malaika Firth, Neelam Johal, Matilda Lowther, Jourdan Dunn, Charlotte Wiggins, Edie Campbell, Sung Hee Kim si Xiao Wen Ju au fost machiate cu produse de beauty Burberry. Look-urile au facut referire la spiritul nonconformist si artistic al colectiei. Pe pleoape au fost folosite farduri in nuante de roz-antic si mov-pruna care au amintit de tusa pictorilor, pe buze au fost aplicate rujuri in tonuri naturale de roz-lalea, in timp ce pielea a avut un efect mat, satinat.

Cu aceasta ocazie, au fost introduse lacuri de unghii in cinci nuante noi (printre care si cea a florilor de soc).

Tendinte in moda in colectia feminina de toamna-iarna 2014 Prorsum, intitulata “The Bloomsbury Girl"

Modelele, printre care s-au aflat Cara Delevingne si Suki Waterhouse (imaginea parfumului feminin Brit Rhythm) au defilat ca adevarate “opere de arta” in tinute care au mizat pe efectul suprapunerilor.

Credite foto: Burberry Prorsum


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri