15 Iulie 2013 publicat în Moda 6 share-uri

Urmariti superba colectie a verii 2013 semnata Nanette Lepora! Nanette Lepore este un nume cunoscut in industria americana a modei contemporane si un designer apreciat pentru culorile sale indraznete si printurile deosebite.

Nanette Lepore este un nume cunoscut in industria americana a modei contemporane si un designer apreciat pentru culorile sale indraznete si printurile deosebite.

Sursa de inspiratie a designerului pentru colectia primavara-vara 2013 o reprezinta imaginile de pe ceramica dispusa in Camera Portelanului din palatul Charlottenburg (Berlin). Lepore a interpretat aceste motive in maniera proprie, spargand cliseele si patternurile. Lepora a mutat accentul accentul asupra detaliilor cochete si specifice, dramatizand totodata schema cromatica. La baza colectiei au stat motive precum flori, dungi si patrate. Printurile florale de inspiratie asiatica aduc exotismul la el acasa si par a fi opera de arta in miniatura. In colectia Nanette se pot observa puternicele culori predominante: verdele smarald si oranjul, intr-un contrast placut cu gri sau negru.

Credite foto : Miro Vrlik Photography / Shutterstock.com - colectia NANETTE LEPORE S/S 2013, Mercedes-Benz Fashion Week


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri