15 Octombrie 2012 publicat în Moda 66 share-uri

Te invitam sa arunci un ochi peste noua colectie de toamna Ann Harvey, o colectie casual-eleganta deosebita, dedicata tuturor femeilor mature, cu forme, dar si doamnelor care isi cunosc bine trupul si aleg bunul gust inainte de toate.

Cu toate ca vara a apus, rochia maxi continua sa ramana in tendinte. Fie ca este de inspiratie orientala, fie clasic-eleganta intr-o superba nuanta de visina putreda si accesorizata cu o brosa in zona taliei, fie invaluita integral in imprimeuri generoase, rochia maxi se poate transforma cu usurinta in atu-ul femeilor mature si pline.

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12

Cu rochia maxi cu imprimeuri ce combina verdele-turcoaz, negrul, albul si fuchsia intr-o abundenta de motive, orice doamna poate fi seducatoare, atragand priviri pline de admiratie asupra sa.

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12

De nelipsit din orice colectie si din garderoba oricarei femei care se respecta este little black dress-ul.

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12

Turcoazul este fara doar si poate culoarea verii, insa noua colectie Ann Harvey il reinventeaza intr-o forma mult mai inchisa si mai sobra de turcoaz-verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12

Totodata, se fac remarcate in noua colectie Ann Harvey si ‘bluzele-fluture’, bluzele babydoll, dar si cele de inspiratie vintage, cu margelute drept aplicatii, cele cu minunate si creative broderii, dar si cele care reconstituie parca forma frunzelor cazute precum in fotografia de mai sus.

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12

Si hainele de toamna se inspira din formele naturii si ale florilor precum acest paltonas–rochie, ce subtiaza frumos talia prin amplitudinea closurilor.

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12

Pantalonii colectiei au o linie eleganta, clasica, indrazneata putem spune atunci cand sunt largi si taiati lateral.

Credite foto: Ann Harvey Autumn 12


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri