5 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Care este legatura dintre numarul norocos si planeta ce guverneaza zodia ta?

Numarul 5 – Jupiter (guverneaza zodia Sagetator)

Cine este influentat de Numarul 5 are un spirit aventuros, energic si este iubitor de calatorii. Cu aceste atribute insa vine si un caracter instabil si imprevizibil. Numarul 5 atrage atentia asupra minunilor vietii si ne invata sa percepem dintr-o alta perspectiva haosul care ne inconjoara. Asadar, Numarul 5 ne inspira sa exploram, sa facem calatorii, fie ele chiar si in propria imaginatie.

Numarul 6 – Venus (guverneaza zodia Taur si zodia Balanta)

Deoarece nativii guvernati de Venus sunt cei influentati de Numarul 6, ei au parte de armonie, echilibru, sinceritate, dragoste si descoperirea adevarului. Numarul 6 ne dezvaluie solutii intr-o maniera calma, el reprezentant diplomatia atat de necesara in problemele delicate. Ca si semnificatie spirituala, Numarul 6 inseamna si iluminare – in ceea ce priveste echilibrul din viata noastra. Acest numar ne invata compasiunea si iertarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 7 – Saturn (guverneaza zodia Capricorn)

Ca si Numarul 3, Numarul 7 are o simbolistica magica. El influenteaza cunoasterea ezoterica, cercetarea amanuntita a misterelor Universului si activitatile spirituale. Numarul 7 ne activeaza imaginatia si ne ajuta sa ne folosim intr-un mod bun de gandurile si constiinta noastra. Desi de multe ori avem impresia ca visatorii nu sunt persoane practice, cu ajutorul vibratiei Numarului 7 acestia se pot folosi de caracterul lor visator in propriul beneficiu.

Numarul 8 – Uranus (guverneaza zodia Varsator)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri