9 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Cu un continut de 71%pulpa de porc si sub 3% grasimi, Family Sunca are un gust fin si imbietor, fiind ingredientul perfect alaturi de morcovi, ardei, masline si telina. Rezultatul? Un amestec crocant, cu arome contrastante.

Vrei sa gatesti ceva special pentru invitatii tai din seara asta, dar sa nu petreci prea mult timp in bucatarie? Sau poate ti-ar placea sa-ti surprinzi jumatatea cu o cina romantica si usor de preparat.

Family Sunca din carne de porc, noul produs premium apetisant de la Cris-Tim iti sare in ajutor cand vine vorba de delicii culinare, rapid de pregatit si iti propune o reteta excelenta de salata de paste cu sunca si dressing cremos. Indiferent de ocazie, e o varianta grozava pentru cina, servita al fresco, alaturi de un vin alb si eventual paine prajita cu unt.

Cu un continut de 71% pulpa de porc si sub 3% grasimi, Family Sunca are un gust fin si imbietor, fiind ingredientul perfect alaturi de morcovi, ardei, masline si telina. Rezultatul? Un amestec crocant, cu arome contrastante... mmm, o delicatesa! Iar daca iti plac retetele cremoase, iaurtul, maioneza, mustarul si uleiul de masline se combina intr-un sos bogat si delicios, incomparabil cu orice sos gata cumparat!

Iata ingredientele pentru 2 portii:

100 g de paste penne

150 g de Family Sunca, taiata cubulet

1 morcov taiat cubulete

½ de ardei gras galben, taiat cubulete

8 masline negre feliate

2 tulpini de telina feliate

2 lingurite de ulei de masine extra virgin

2 lingurite de mustar

2 lingurite de maioneza

4 lingurite de iaurt

Se stie ca toata lumea iubeste pastele asa ca de ce sa nu incerci o experienta culinara savuroasa cu Family Sunca, cu specific italian, punand in aplicare urmatorii pasi?

1. Fierbe pastele urmarind instructiunile de pe pachet;

2. Adauga cubuletele de morcov cu 5 minute inainte de a lua pastele de pe foc;

3. Scurge apa din amestecul de paste si morcovi si adauga Family Sunca, ardeiul, maslinele si telina;

4. Prepara un dressing amestecand uleiul de masline, mustarul, maioneza si iaurtul, iar daca iese prea gros, subtiaza-l cu mai mult ulei de masline;

5. Adauga dressingul cremos in salata de paste.

Noua Family Sunca vine in intampinarea nevoilor si cerintelor tale atunci cand vrei sa pregatesti gustari light, delicioase si sanatoase, fiind disponibila atât in varianta vrac, la vitrina asistata, cat si feliata, in ambalaje home-made de 80g si fresh box (resigilabil) de 150g. Si nu intamplator alegi un produs Cris-Tim! Cu o istorie de 20 de ani in industrie, acesta este liderul pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri