9 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Ne grabim, ne grabim si ne grabim.. doar traim in secolul vitezei. Si totusi de ce este atat de important sa ne facem timp sa luam masa in familie?

O masa poate insemna si flori, si servetele colorate. Ea poate deveni un eveniment perceput in diferitele lui semnificatii: o masa placuta in fiecare zi, o onomastica, o masa care ne reuneste pe toti in jurul ei duminica, o masa in mijlocul naturii in vacanta. O masa obisnuita sau o masa festiva poate fi de fiecare data o surpriza placuta. Cultura culinara este mai complicata decat credem. Ea face o imbinare subtila intre natura si cultura”, concluzioneaza Aurora Liiceanu.

Acest material a fost realizat cu sprijinul Dnei Aurora Liiceanu - psiholog, membru al Consiliului Stiintific al Miscarii Nationale „Si eu traiesc Sanatos” – SETS www.sets.ro, initiata de Fundatia PRAIS.

*) Wildavsky, R. "What's behind success in school?" Reader's Digest. October 1994. Pages 49-55.
**) Carter, Jaine and James D. Carter, Scripps Howard News Service. "Eating Together Strengthens Family Ties."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri