Este un zodiac mai neobisnuit deoarece simbolul numeric al zilei in care v-ati nascut va ajuta sa descoperiti ce fel de personalitate aveti, cat de compatibile sunteti cu alte zodii si ce sanse aveti de a implini pe pamant ceea ce v-au rezervat astrele.
Zodiacul floral, asa cum sugereaza si numele, asociaza simbolul unei flori cu ziua de nastere a fiecarei persoane in parte. Este un zodiac mai neobisnuit deoarece simbolul numeric al zilei in care v-ati nascut va ajuta sa descoperiti ce fel de personalitate aveti, cat de compatibile sunteti cu alte zodii si ce sanse aveti de a implini pe pamant ceea ce v-au rezervat astrele. Este un zodiac al perceptiei, bazat mai mult pe sensibilitate si pe spirit intuitiv decat celelalte, adresandu-se in principal femeilor, dar nu exclusiv. Astfel, persoanele nascute in zilele de 1, 10, 19, 28 sunt reprezentate de semnul florii-soarelui, persoanele nascute in zilele de 2, 11, 20, 29 sunt caracterizate de simbolul bujorului, acele persoane nascute pe 3, 12, 21, 30 sunt reprezentate de papucul-doamnei. Daca esti nascuta pe 4, 13, 22, 31 esti albastrea sau daca te-ai nascut in zilele de 5, 14, 23 esti floare de iris. Esti mac daca te-ai nascut pe 6, 15, 24, orhidee daca esti nascuta pe 7, 16, 25, margareta – pe 8, 17, 26 sau trandafir daca ziua de nastere este pe 9, 18, 27.

Floarea-soarelui (1, 10, 19, 28) – Nota principala a acesui semn este intelectul si dragostea de a sti si de a fi. Da dovada de un spirit vioi, sclipitor atunci cand vrea, dar care tinde sa vada lucrurile mai mult din punct de vedere logic si stinntific. Persoanele reprezentate de acest semn au o mare capacitate de asimilare si adeseori isi formeaza opinii contrar opuse parerilor generale. In unele cazuri, aceste calitati se manifesta printr-un personalitate indrazneata, puternica, dar egoista uneori. Isi pun propriile interese deasupra dorintelor celorlalti. Destinul le rezerva lupte cu ele insele, numeroase obstacole in parcurusl lor existential datorita inconsecventei in sfortari, dar si reusite frumoase daca reusesc sa se autodescopere. Au o viata zbuciumata ce alterneaza perioade excelente cu perioade de agonie crunta. Totusi nu se pot vaita. Isi traiesc viata la intensitate maxima, ceea ce isi si doresc. In dragoste, trebuie sa incerce sa-si pondereze sentimentele. Pasiunea pe care o pun in trairile lor nu sunt intelese ca atare de ceilalti. Sunt percepute drept persoane posesive, geloase uneori si inclinate spre pasiuni amoroase. Entuziasmul si impulsivitatea care le stapanesc vin si se duc ca o ploaie calda de vara.

Bujorul (2, 11, 20, 29 )- In plan moral, bujorul beneficiaza de un fluid vital care inclina persoanele reprezentate de acest semn spre inflacarare, energie debordanta, rapiditate si optimism. Persoanele acestui semn simt in permanenta nevoia de libertate si de independenta. Cauta sa epateze si sa fie intotdeauna pe primul loc. Vor sa se exprime liber, sa lucreze liber, in concordanta cu ideile lor si cu ceea ce le inspira. Cu toate ca sunt numai foc si scantei, cand vine vorba de a duce ceva la bun sfarsit, au nevoie de sprijinul celorlalti. Nu pot sfarsi ceea ce au inceput. In mod paradoxal, tocmai spiritul lor libertin poarta vina. Au un caracter bun, sunt persoane capabile de o mare generozitate. Nici urma de gelozie sau de sentimente de ranchiuna si invidie in sufletul lor mare... In manifestarile sale sociale, in casatorie sau in prietenii materiale si morale, dau dovada de cumpatare, fiind foarte preocupate de a atrage simapatia celorlalte caractere. In dragoste se comporta ca si in viata... Pot parea persoane superficiale, incapabile de sentimente profunde, dar daca intalnesc o persoana care sa le starneasca adevarata pasiune, dragostea lor dureaza o eternitate.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri