14 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Mai demult, logodna era o etapa fundamentala in viata tinerilor, mai ales a fetelor. Cu aceasta ocazie, se ofereau bomboane de culoarea verde, moda care a disparut in zilele noastre.

In acelasi timp, cea care primeste inelul de logodna, chiar daca are mici indoieli in legatura cu frumusetea lui, este bine sa nu strice bucuria celui care il daruieste, ci sa-si manifeste entuziasmul. Primirea unui asemenea cadou cu strambaturi din nas poate lasa rani adanci pentru toata viata.

In schimb, multe fete daruiesc si ele partenerului o bijuterie identica: de cele mai multe ori insa, intrucat barbatii par sa aiba un fel de fobie fata de inele, inclusiv cel matrimonial, li se da o alta bijuterie simbolica precum o bratara sau un lant subtire.

La logodna moderna se pot aduce in dar flori si dulciuri. Mai putin favorabile sunt insa darurile cu caracter prea personal. Se mai accepta oarecum cravatele, puloverele, o palariuta mai deosebita pentru ea, o bereta pentru el. In orice caz, foarte potrivite vor fi intotdeauna cartile, discurile, un parfum pentru ea, un after-shave pentru el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Se restituie sau nu cadourile facute? Atunci cand, din pacate, se rupe o logodna, daca initial s-au daruit obiecte de imbracaminte cum ar fi camasi, cravate etc., acestea nu ar trebui sa fie inapoiate, avand in vedere ca au fost folosite. In schimb, daca este vorba de cadouri foarte valoroase, acestea ar trebui restituite, desi se pare ca in zilele noastre acest obicei este dat uitarii. De fapt, aceste obiecte se pastreaza adesea ca o dovada de prietenie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri