Iata care sunt in conceptia lui Edwene Gaine cele patru legi de natura spirituala menite sa ne aduca prosperitatea si implinirea.

Un prim pas in stabilirea obiectivelor il reprezinta respingerea negativitatii si a acelor comportamente si actiuni care atrag energia negativa. Barfa, critica, autocritica, autocompatimirea, gandurile negative indreptate asupra propriei persoane, toate acestea nu-si au rostul in drumul personal de atingere a prosperitatii. Autoarea ne sfatuieste sa devenim mai intai constienti de scopul nostru divin si, doar in functie de acesta, sa fixam obiective pe termen scurt si lung. Obiectivele noastre trebuie sa se alinieze scopului divin. Avem nevoie insa si de curaj pentru a lupta cu noi insine. Uneori suntem cei mai mari dusmani ai nostri: ne place in zona de confort si devenim prizonierii ei...


Legea nr. 3: Iarta. Iarta-ti trecutul. IARTA-TE!

“Lipsa dorintei de a ierta este ca si cum ne-am injunghia pe noi insine cu un cutit, asteptandu-ne ulterior ca persoana care ne-a facut rau sa simta durerea.” (Edwene Gaines)

Starea prospera a unui individ se datoreaza in mare parte capacitatii sale de a ierta si de a nu se lasa prada trecutului sau, este de parerea autoarea cartii “Cele patru legi spirituale ale Prosperitatii”. Iertarea este o lege spirituala esentiala a bunastarii. Puterea de a te autovindeca si a te ajuta singur este un rezultat al iertarii si al eliberarii de resentimente. Alungarea sentimentelor negative face infiltrarii celor pozitive.

Edwene ne sfatuieste sa ne oprim din a-i judeca pe ceilalti si pe noi insine, sa nu mai acumulam in interiorul nostru suferinte peste suferinte, reprosuri, invinuiri si durere. Pentru?... Pentru ca numai vibratiile de energie pozitiva atrag consecinte pozitive. Numai aceste consecinte pozitive atrag prosperitatea de lunga durata. Iertarea nu este un act interior pe care il facem pentru o persoana sau un eveniment care ne-a marcat in trecut, pentru binele acestuia. Iertarea este un act interior pe care il facem pentru noi insine, pentru beneficiul nostru. Iarta-i pe ceilalti. Iarta-ti trecutul. Iarta-ti greselile. Iarta-te pe tine insati. Este unul din pasii cei mai importanti in atingerea prosperitatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri