Iata care sunt in conceptia lui Edwene Gaine cele patru legi de natura spirituala menite sa ne aduca prosperitatea si implinirea.

Legea nr. 4: Gaseste-ti scopul personal. Este intotdeauna subordonat scopului divin

Fiecare dintre noi a venit in aceasta viata cu un scop pe care il are de indeplinit, cu un anume scop spiritual. Urmeaza-ti dorintele spirituale, lasa-te orientat de pasiunile tale, fa acele lucruri care iti aduc cea mai multa bucurie. Un pas insemnat pentru a crea premisele prosperitatii este sa descoperi care sunt acele lucruri si sa devii perfect constienta si sigura de menirea ta in viata. Un pas si mai important este acela de a actiona si a intari aceasta convingere prin angajament, integritate si bucuria de a face ceea ce iti place.

Bucuria de a-ti asculta glasul pasiunilor tale te va determina sa afli daca esti sau nu pe drumul cel bun. Este important sa ne traim viata cu pasiune, constientizand ca suntem aliniati unui scop inalt. Autoarea are in vedere si iubirea pe sine, considerand-o esentiala in iubirea de ceilalti si atingerea bunastarii interioare. Cu cat te porti mai frumos cu tine insuti, cu atat viata se va purta mai frumos cu tine... Mai mult, Edwene Gaines ne sugereaza un exercitiu de doua saptamani in care sa fim mai buni cu noi insine, sa emitam ganduri pozitive, sa verbalizam aceste ganduri. Astfel, vom atrage energia pozitiva asupra noastra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri