12:03, 29 Martie 2011 publicat în Lifestyle

A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este CEVA.

Noteaza pe o foaie de hartie asteptarile si dorintele tale. Defineste exact ceea ce vrei. Expune concis calitatile, experientele si emotiile pe care le astepti de la partenerul tau. Nu te rezuma la generalitati ( inaltimea, varsta, culoarea parului, etc), ci bazeaza-te pe detalii. Foloseste-te doar de afirmatii si cuvinte pozitive. Nu pune in joc puterea negatiilor (scrie “vreau ca partenerul meu sa fie afectuos, si nu “nu vreau ca partenerul meu sa ma neglijeze”). Sterge din minte lucrurile pe care nu ti le doresti.

Emite dorinta ta de iubire. Crede in iubirea pe care o vrei. Comporta-te ca si cum ai avea parte de acea iubire. Vizualizeaza. Proiecteaza viitorul in prezent. Fii convinsa ca exista persoana potrivita si ca destinul va face astfel incat sa o intalnesti in viitorul apropiat. Simte acea iubire. Traieste emotiile. Imagineaza-ti cum o sa fie in momentul in care o sa fie…

Esti la fel de fericita acum ca si atunci. Pentru ca sunt de factura pozitiva si in consonanta cu energia sa naturala, universul iti va recepta propriile vibratii de energie. Fereste-te insa sa controlezi universul. Nu verifica daca acesta a inregistrat cererea ta si lucreaza la ea. Nu cauta semne si parteneri in jurul tau, dar nici nu neglija semnele si potentialele persoane care te plac. Nu pierde timp pretios numarand secundele ramase pana la manifestarea fizica a dorintei tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti mentii nealterata atitudinea pozitiva, sa te relaxezi si sa permiti fortelor exterioare sa iti proiecteze dorintele interioare in exterior. La momentul potrivit…

Daca primeste un indiciu de la univers de a o lua pe alt drum decat o iei de obicei, nu opune rezistenta. Fii deschisa si pregatita sa primesti. In acelasi timp, nu te indoi de puterea incredibila a subconstientului. Este o forta in sine. Nu il forta cu ganduri puternice. Nu ii impune. Nu ii cere cu violenta. Conecteaza-te la subconstient, la tine insati. Procesul de solicitare trebuie sa fie calm, concis, linistit. Daca ii faci cunoscute dorintele tale, subconstientul are puterea de a atrage persoana potrivita in viata ta. Vei fi surprinsa sa constati acest lucru. Vei fi suprinsa sa constati ca ai atras un partener cu exact acele calitati pe care le doreai.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri