24 Martie 2011 publicat în Lifestyle 24 share-uri

In momentul in care va cunoasteti, aveti un puternic sentiment de familiaritate, ca si cum v-ati cunoaste de o viata. Instantaneu, se instaleaza o conexiune profunda, inexplicabila, ce transcede atractia fizica.

Nu exista limitari sau jocuri de putere in aceasta relatie: niciunul dintre cei doi nu simte nevoie de a-l controla, a-l domina sau a-l “margini” pe celalalt. 

“Simti” in mod explicabil cand celalalt are necazuri sau este in pericol.

Gelozia nu degenereaza niciodata. Nu exista cu adevarat sintagma de “prea gelos” in sufletul tau. Undeva in sufletul tau, exista o incredere neconditionata in iubirea celuilalt.

Chiar daca va contraziceti intr-o anumita chestiune, nu sunteti de acord asupra unui aspect, chiar daca va certati, stiti ca supararea este una temporara. Intr-un mod ciudat, uneori dizarmonia se poate amesteca cu un puternic sentiment al angajamentului, semn ca aveti de “ars” anumite datorii din trecut. Cu toate acestea, iubirea dintre voi este una autentica, nu se impiedica de nimicuri.

Deveniti o unitate, fara sa va pierdeti insa identitatile individuale. Fiecare are nevoie de celalalt in cantitatea “necesara”, fara a deveni dependent de celalalt. Se poate intampla ca in anumite aspecte sa fiti identici, insa in alte privinte cu totul opus. Nu trebuie sa va mire. Sufletele pereche sunt inainte de toate complementare, iar aceste diferente pot fi percepute drept “indicii” a ceea ce ati putea invata unul de la celalalt.

Conversatiile dintre voi “curg”. Dar, chiar si atunci cand taceti amandoi, simtiti o placuta senzatie de confort. Nu simtiti nevoia de a umple spatiul intre voi prin cuvinte goale sau sporovaieli.

Daruiesti celuilalt fara sa te intereseze daca o sa primesti.

Intuiesti gandurile celuilalt, putand chiar continua sau completa frazele celuilalt. Ii intelegi, fara sa-ti spuna, starile si dispozitiile. Uneori simti ceea ce gandeste, chiar daca nu se afla langa tine.

Actul sexual nu este pentru voi un act pur fizic, ci unul sacru prin care va manifestati iubirea neconditionata pe care o simtiti unul pentru celalalt. Chiar si in momentul in care va atingeti usor, fara conotatie sexuala, simtiti ca exista o conexiune misterioasa intre voi.

In ciuda experientelor anterioare sau a motivelor plauzibile care va impiedica sa fiti impreuna, tot simtiti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si ca puteti invinge tot. De asemenea, amandoi simtiti imboldul de a face lucruri pozitive si a servi umanitatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri