Felul fiecaruia de a se comporta si de a accepta anumite lucruri, in orice postura, dar in particular, in timpul apropierii intime intre sexe, poarta amprenta tipologiei sale temperamentale, sau pe scurt, firii sale.
Sangvinica+ Melancolicul: Ea are initiativa, dar nu reuseste sa-l incite prea des... Mai curand el se va preface ca are o migrena sau ea ii va promite ca, daca face frumos, va merge cu el in parc sau la acel spectacol de muzica de camera, renuntand la shoppingul de weekend. Bineinteles, "dupa"... a si uitat promisiunea... iar el va rumega la nesfarsit in cap ideea instabilitatii emotionale a sexului frumos...

Flegmatica+Flegmaticul: Ei, daca trebuie sa o facem si pe asta, o facem, si o facem bine, asa cum am citit in cartile de specialitate....nu, nu confundati cartile cu "revistele".

Flegmatica+Melancolicul: O apa linistita dar adanca si uneori tulbure. O iubire calma, domestica, fara excese, fara focuri de artificii. Cu gandul la ziua de lucru ce va urma, la temele copiilor, sau la zapezile de altadata...

Melancolica+Melancolicul:
O iubire serafica, implinita ca un ritual mistic si divin, o atingere mai delicata ca o boare, iar cand ii vezi de mana, iti pare ca ea este predestinata unei conceptii imaculate. Ori repudiaza iubirea fizica, ori o considera modul ideal de a atinge absolutul in doi... Se ajuta uneori de substante halucinogene pentru a asta... sau pentru a fugi de lume.

Acestea sunt doar cateva fatete, dar noi suntem unici si deseori iesim din tipare... Va las placerea sa va imaginati oricat de multe alte combinatii de sexe si temperamente, in proportii diferite... Iar daca credeti ca ati epuizat toate combinatiile, nu uitati ca dupa cifra 2 vine cifra 3...:)

Un articol de Luminita

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri