19 Noiembrie 2010 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Cifra Banilor iti poate arata cum o sa te descurci in viata din punct de vedere financiar. Cifra Banilor poate fi un indiciu pretios al felului in care o persoana percepe banii, dar si a predispozitiei acesteia de a-i dobandi, de a-i obtine sau de a-i pierde de-a lungul ciclurilor vietii.

Numerele pot fi incarcate de semnificatii si intelesuri. Numerele sunt posesoarele anumitor secrete si insusiri speciale. Numerele pot fi relationate cu orice aspect al vietii. Numerele influenteaza toate aspectele vietii. Numerele isi manifesta forta vibrationala chiar si asupra aspectului financiar. In numerologie, cifrele pot fi un indiciu pretios al felului in care o persoana percepe banii, dar si a predispozitiei acesteia de a-i dobandi, de a-i obtine sau de a-i pierde.

In numerologie, Cifra Banilor (sau Cifra Avutiei)  iti poate face cunoscute toate aceste lucruri, iar calcularea Cifrei Banilor este un procedeu simplu, care nu necesita operatii complexe de calcul. Trebuie doar sa ai in vedere ziua in care te-ai nascut, sa o reduci la o singura cifra daca este formata din doua cifre si sa o aduni cu cifra 1. Daca rezultatul este reprezentat de doua cifre, aduni cifrele intre ele pana cand obtii o singura cifra. Atentie! Daca ziua de nastere este formata din doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele pana cand se obtine o singura cifra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in ziua de 9, calculul este extrem de simplu si se face adunand cifra zilei de nastere - 9 in acest caz- cu 1. Prin urmare, 9+1 =10. Pentru ca rezultatul este format din doua cifre, se va reduce la o singura cifra adunandu-le intre ele: 10 = 1+0. In acest caz, Cifra Banilor va fi 1.

O persoana care s-a nascut in ziua de 23 va calcula Cifra Banilor in modul urmator. Fiindca ziua nasterii este formata din doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele. 23=2+3 = 5. Cifra obtinuta – 5 – se va aduna cu 1. Astfel, 5+1 = 6. In acest caz, Cifra Banilor va fi 6.

1 ca Numar al Banilor - Numarul 1 indica capacitatea de a acumula bogatii pe cont propriu. 1 atrage totodata prosperitatea. Pentru cei care au ca Numar Reprezentativ al Banilor cifra 1, banii nu reprezinta un scop in sine al vietii, ci o modalitate de a-si putea concretiza anumite visuri, de a obtine ceea isi doresc de la viata. In conceptia acestor persoane, banii si stabilitatea financiara sunt necesare pentru a se putea ocupa pe indelete de nevoile spirituale. Pornind de la principiul ca bunastarea personala si a altora depinde de ele insele, de multe ori aceste persoane vor adopta pozitia de lider, coordonand alti oameni. La un moment dat, cand isi vor bifa pe lista telurile materiale, se vor retrage din zbuciumul si agitatia pe care le presupun goana dupa bani.

2 ca Numar al Banilor  - Numarul 2 reprezinta unul dintre cele mai paguboase cifre in numerologie. Indica dorinta de a se imbogati si de a face bani, indica abilitatile necesare pentru a face acest lucru, insa tradeaza totodata si neglijenta, ghinion si incapacitatea de a acumula bogatii pentru o perioada de timp indelungata. Persoanele care au ca numar reprezentativ al banilor cifra 1 au tendinta de a atrage datorii si pagube financiare in jurul lor, imprumutand sau dand cu imprumut pana ajung in situatii fara iesire. Pentru ca sunt mari amatori ai luxului si ai confortului, au tendinta de a se intinde mai mult decat iti tine plapuma. Cumpatarea si echilibrul sunt necesare pentru aceste persoane intrucat pot experimenta dezamagirea din punct de vedere financiar. Un partener de viata cu mai mult simt pragmatic, care sa stie sa gestioneze banii, poate insemna contrabalansarea nesansei.

3 ca Numar al Banilor - Numarul 3 ca numar al banilor aduce noroc si acumulare facila de bogatii. Este adevarat ca persoanele caracterizate de acest numar au abilitatea de a scoate bani chiar si din piatra seaca, insa totodata au si abilitatea de a-i risipi sau de a-i cheltui cu prea multa usurinta. Banii vin si pleaca, situatia materiala a acestor persoane urca si coboara, coboara si urca, este vesnic inconstanta... Aceste persoane au idei geniale de a face bani, insa uneori le lipseste perseverenta sau determinarea de a duce aceste idei catre finalitate. Lectia pe care trebuie sa o invete in viata pentru a-si putea atinge apogeul financiar este aceea de a nu se lasa distrase de la scopul initial.

4 ca Numar al Banilor  - Numarul 1 indica o persoana mandra si orgolioasa careia banii rareori or sa-i revina in mod spectaculos prin circumstante ale destinului, noroc, mosteniri neasteptate sau rasturnari de situatii. Trebuie sa se zbata pentru ei si sa-i castige prin munca constanta si perseverenta. Ceea ce isi si place si ii da o satisfactie enorma avand in vedere firea sa combativa, care refuza sa se dea batuta indiferent de situatii… Fara vointa si ambitie, fara eforturi vizibile si constante in acest sens, persoanele cu aceasta cifra nu vor reusi sa se ridice pe plan financiar. Prin natura lor, sunt susceptibile unui statut financiar modest, adeseori caracterizat de lipsuri materiale.

5 ca Numar al Banilor - Numarul 5 este unul din cele mai benefice numere pe plan financiar, iar influenta acestuia va fi resimtita de-a lungul tuturor ciclurilor de viata a unei persoane. Un copil aflat sub influenta acestui numar va avea norocul de a se naste in sanul unei familii instarite sau bogate. Un adult aflat sub influenta aceluiasi numar va atinge succesul financiar fie prin munca si valorificarea fructuoasa a aptitudinilor sale speciale, fie prin speculatie sau mostenire. Il va atinge insa mai devreme sau mai tarziu. Un adult aflat aproape de varsta batranetii va fi lipsit de orice grija materiala caci banii acumulati in perioada maturitatii ii permit sa se bucure in tihna de ei. Poate ca atitudinea este cea care ii aduce atat de aproape de implinirea materiala . Atunci cand primesc sau castiga bani, aceste persoane considera ca trebuie sa dea inapoi o parte din ceea ce au primit. Legea “daca dai, primesti inapoi inzecit” functioneaza de cele mai multe ori in cazul lor….


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri