19 Noiembrie 2010 publicat în Lifestyle 55 share-uri

Cifra Banilor iti poate arata cum o sa te descurci in viata din punct de vedere financiar. Cifra Banilor poate fi un indiciu pretios al felului in care o persoana percepe banii, dar si a predispozitiei acesteia de a-i dobandi, de a-i obtine sau de a-i pierde de-a lungul ciclurilor vietii.

6 ca Numar al Banilor - Oricat de ciudat ar parea, deoarece traim si respiram intr-o lume materialista, banii nu pot ferici persoanele care au ca numar reprezentativ cifra 6. Nu o pot face decat la un nivel superficial, si anume acela in care le pot satisface necesitatile si nevoile de baza… Aceste persoane nu viseaza sa devina milionare peste noapte sau sa conduca o afacere de miliarde daca acest lucru inseamna griji, responsabilitati in plus sau privarea de timp si de anumite libertati personale. Siguranta financiara este extrem de importanta pentru aceste persoane. Vor prefera intotdeauna un job sigur, cu un venit decent, care sa le aduca multa satisfactie interioara, unui job fructuos (pozitie superioara), pe care il fac din obligatie. Vor castiguri oneste, iar satisfactia jobului va prevala asupra castigurilor financiare. In principiu, situatia financiara a acestor persoane va fi constanta. Nu vor exista extreme sau caderi si reveniri spectaculoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

7 ca Numar al Banilor - Cifra 7 ca cifra a banilor atrage dupa sine provocari financiare, dar si asumarea de riscuri benevole. Aventurile financiare extreme sunt insa de evitat pentru cei care au cifra 7 ca cifra reprezentativa a banilor caci pot avea efecte negative la nivel fizic sau la nivel psihic asupra acestora. Aceste persoane au o intuitie si un fler fantastic, iar ideile lor, uneori inspirate si sclipitoare, le aduc si castiguri financiare deosebite. Unele din aceste persoane au tendinta de a se lasa atrase in afaceri ilicite sau mai putin morale, avand scopul unei imbogatiri rapide. Lectia pe care trebuie sa o invete aceste persoane este aceea ca banii pot interveni serios in progresele spirituale si ca dorindu-si si luptand atat de mult pentru bani, rateaza placerile marunte ale vietii. Lupta pentru bani ii duce uneori la epuizare si la imbatranirea prematura. Daca au exces de bani, vor fi nefericiti.

8 ca Numar al Banilor - Numarul 8 ca numar reprezentativ al banilor poate aduce castiguri exorbitante, dar si pierderi colosale sau necazuri. Aceste persoane sunt cheltuitoare si isi doresc sa traiasca pe picior mare, investind o buna parte din castigurile lor intr-un stil de viata extravagant, costisitor. Au insa si talentul de a sti sa produca bani. In acelasi timp, persoanele caracterizate de acest numar au tendinta de a-si canaliza si a-si risipi cea mai mare parte din energie inspre obtinerea satisfactiilor materiale . Lectia pe care trebuie sa o invete de la viata este aceea de a intelege ca nu trebuie sa se concentreze exclusiv asupra acumularii de bani pentru a fi fericite.

9 ca Numar al Banilor – Pentru persoanele care au ca cifra reprezentativa cifra 9 banii parvin usor, fara eforturi considerabile sau fara prea mari consumuri de energie. Ii pierd insa la fel de usor caci rasturnarile de situatii fac parte din structura vibrationala emisa de numarul 9. Lectia de viata pe care o aduce 9 este aceea ca va trebui sa inveti cum sa-ti pastrezi si sa-ti amplifici aceste castiguri. Daca incerci sa obtii castiguri vanzand un produs sau promovand un proiect in care crezi cu adevarat si despre care consideri ca ar putea sa-i ajute pe ceilalti, atunci ai toate sansele sa obtii si satisfactia pecuniara. Daca muncesti si vrei sa obtii beneficii in scopuri meschine si egoiste, banii nu iti vor sta alaturi pentru prea mult timp. Se vor risipi la fel de repede precum i-ai cheltuit. Esti o persoana ambitioasa, insa ai nevoie de cineva sau ceva care sa te impinga de la spate. Culmea, destinul va face astfel incat sa ai parte de circumstante favorabile…

Foto fr si main: By Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri