Ce ar face zodiile daca ar stii ca astazi, si nu in 2012, este sfarsitul lumii? Ar rade, ar plange, si-ar cere iertare pentru tot ce nu au facut, s-ar ruga pentru o zi in plus... sau nu ar face nimic? Cum ai reactiona tu daca ai sti ca nu mai ai decat ziua de astazi si nu si pe cea de maine?

Sagetator – Omul tuturor posibilitatilor, Sagetatorul are multe de facut in ultima zi a sfarsitului lumii. Trebuie sa treaca pe la coafor si pe la stylist, trebuie sa se epileze si sa-si faca manichiura, trebuie sa puna la punct toate detaliile megapetrecerii, trebuie sa treaca pe la ghicitoare sa vada daca sfarsitul lumii este intr-adevar pe bune si trebuie apoi sa-si onoreze mersul la preot pentru spovedanie. La ora 11 s-ar cai pentru pacatele sale, la ora 13 si-ar cere iertare celor fata de care se simte cu musca pe caciula, la ora 14 ar sari cu parasuta, la ora 16 ar face scuba diving, la ora 20 ar incerca sa vada cum este atunci cand iti inseli partenerul si inainte de ora 0 noaptea ar fi inapoi acasa pentru a lua cina cu cei dragi.

Capricorn – Sfarsitul lumii? Cine a pomenit de tragedie? Ce catastrofa?... Capricornul moare de nerabdare si il frige cerul gurii de curiozitatea trairii experientei supreme. Daca ar putea (si se poate pentru ca in acea zi totul este posibil!) sa se teleporteze, s-ar duce pe cea mai inalta cladire a lumii si de acolo ar fotografia momentul. In iad exlusivitatile sunt la fel de bine apreciate si recunoscute ca si painea calda. Iar in ziarele civilizatiilor care vor popula pamantul in viitor, numele Capricornului se va afla pe prima pagina. Cel putin postmortem, ii vor fi apreciate meritele.

Varsator – Aiuritii si nonconformistii horoscopului au treaba multa in ultima zi a lumii: o idee nou-nouta pe care trebuie sa o puna in practica. Varsatorii incearca sa gaseasca o metoda prin care sa-i contacteze pe extraterestrii, rugandu-i sa-i salveze de la pieire. Si ce fac Varsatorii pana la sosirea extraterestrilor? Se bucura de viata si uita la ce s-au gandit in urma cu 5 minute in urma. Si cand adorm, adorm fericiti cu gandul ca poate/mai mult ca sigur au salvat lumea de la disparitie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri