Raspunsul nu este unul exhaustiv, insa sociologii va atentioneaza: Aveti grija la barbatii care castiga mai putin decat voi! De asemenea, aveti grija sa nu fiti inselate si de barbatii care castiga mult mai mult decat voi.

Cand insala femeile?

In ceea ce le priveste pe femei… Lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. “Dependenta economica are asupra femeilor efectul opus. Cu cat sunt mai dependente financiar de partenerii lor mai instariti, cu atat mai putine sunt sansele ca femeile sa se aventureze in infidelitati”, arata Christin Munsch. Este tot o problema de gen. Femeile care sunt dependente financiar devin cu atat mai instabile din punct de vedere social, mai putin increzatoare in ele si deci sansele de a avea oportunitati pentru a cunoaste alti oameni, scad in cazul lor.

Studiul lui Christin Munsch a mai aratat ca aceasta legatura existenta intre infidelitate si nivelul castigurilor materiale dispare pe masura ce in cuplu exista satisfactii de alta natura. Au fost luate in calcul si variabile ca religia, confortul relatiei si nivelul educatiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Deci, nu este chiar atat de usor sa pui degetul pe ceea ce determina o persoana sa fie infidela in cuplu. Cercetatoarea a subliniat de altfel, intr-o declaratie pentru presa americana: “Nu luati aceste rezultate ca sursa pentru panica, gandindu-va ca automat, aceste rezultate sunt aplicabile si relatiei dumneavoastra!”.

Pe pagina de Facebook a Organizatiei European Women Lobby stirea este dezbatuta cu luciditate:
"Nu inteleg de ce acest subiect este din nou prezentat in paradigma competitivitatii. Femei ingrijind barbatii, barbati avand grija de femei, muncind impreuna in loc sa aiba relatii competitive, este oare acesta un vis naiv?", comenteaza Mitta Van der Maat.

“Poate ca mamele isi vor putea invata fiii sa nu isi mai dezvolte un ego atat de puternic in copilarie, astfel incat la varsta adulta sa se comporte corect”, considera o alta femeie pe acest forum Facebook. Ideea ei este completata de o alta parere: “Este ca si cand ai spune ca doar femeile sunt responsabile pentru ceea ce ajung barbatii in final. Si tatii ar trebui sa participle la aceasta lectie de viata, ac sa nu mai vorbim despre restul societatii!”.
 Voi ce parere aveti?
 

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Foto front si main: By Antonio Guillem /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri