Ajung pe str. Fericirii. Cum dau coltul strazii, ajung intr-o infundatura de strada care nu te duce nicaieri. Aici locuieste M. O femeie ca multe dintre femei. Superba, indrazneata, corp de felina, ochi provocatori si miscari unduitoare. Femeia care m-a innebunit si mi-a rascolit toate noptile, toate clipele mele linistite de fericire.Cea mai sexy femeie pe care am cunoscut-o vreodata.

Pasii cunosc drumul. Picioarele o iau inaintea mea. Trec de strazile inguste si casele vechi amintind de Bucurestiul de altadata. Ajung pe str. Fericirii. Cum dau coltul strazii, ajung intr-o infundatura de strada care nu te duce nicaieri. Sau da, te duce poate spre pierzanie, insa pana atunci sunt prea multe senzatii de bine... Vad o casa mica, pierduta in anonimat, uitata intr-un colt de lume, cu nimic ostentativ care sa-ti sara in ochi, exceptia intr-un oras mare, dezumanizant. Casa asta intepeneste intre zidurile ei toata forta si caldura umanitatii. Aici locuieste M. Superba, indrazneata, cu un corp de felina, cu ochi provocatori si miscari unduitoare. Femeia care m-a innebunit si mi-a rascolit toate noptile, toate clipele mele linistite de fericire. O femeie ca multe alte femei. Cea mai sexy femeie pe care am cunoscut-o vreodata. Iubita..

Un chip rece, un corp trufas care iti cere posesiunea imediata. In vocea placuta, usor puternica, nu ai zice ca se ascunde femeia calma, linistita, uneori stangace, destul de timida chiar. In hainele scumpe si un stil poate prea sofisticat nu ai crede ca se ascunde atata naturalete si prezenta de spirit. Femeia asta stie sa ma faca sa rad. Uneori radem ca nebunii in hohote. Din nimic. Pentru ca o musca zboara aiurea prin incaperile casei. Ma asculta cu interes si o preocupa ceea ce ma preocupa. Alteori ofteaza alaturi de mine. Trage cu nesat din tigara mea si imi zambeste de multe ori trist, incurajandu-ma tacut. Nu stiu cum reuseste sa ma faca mereu sa ma simt bine. Nu stiu ce mi-a facut, ce nu. Am cazut de acord ca o sa fie o simpla aventura, care nu o sa ne coste nimic pe niciunul dintre noi, in care niciunul nu o sa investeasca nimic. Doar multa, multa atractia fizica care trebuie oarecum, oricum, consumata.

Nu stiu cand m-am trezit spunand prima oara “ te iubesc” si dorindu-i prezenta mai mult decat pentru o noapte. In prima seara pe care am petrecut-o in liniste, povestind aiurea despre prezent, tinand-o strans in brate, a inceput insa sfarsitul. M-am pomenit spunandu-i “te iubesc”. Simplu, ca pe ceva firesc. Fara sa mint. Iar dorinta de a o avea mai mult timp alaturi de mine s-a transformat intr-un gand care chinuie, apasa, ma face sa te simti vinovat ca dracu cand dau ochii cu cealalta femeie pe care o iubesc. Dar nu poti altfel.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri