Gala Premiilor Literare, cel mai prestigios eveniment al anului, marca Bookzone, invită iubitorii de carte să petreacă o seară exclusivistă alături de autori de top din România

Un eveniment marcat de discusuri revoluționare care abordează teme vitale pentru omul contemporan.

Românii se dovedesc a fi din ce în ce mai interesați de autorii români contemporani, care surprind constant cu doze puternice de literatură de specialitate și nu numai. Studiile arată că, la nivelul țării, cele mai bine vândute cărți sunt cele legate de sănătate, nutriție și dezvoltare personală, iar în ultimii trei ani, exemplarele vândute aproape s-au triplat față de anul 2019.

În cinstea tuturor românilor pasionați de lectură, editura Bookzone pregătește un eveniment cu adevărat grandios, care aduce pe scena literară autori români de top. Gala Premiilor Literare Bookzone își deschide astfel porțile pentru a celebra excelența literară într-un cadru marcat de discursurile memorabile ale autorilor de marcă din România. Pe 20 martie, de la ora 17:30, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, invitați de seamă, precum Prof. Dr. Constantin Dulcan, Dr. Cristian Andrei, Părintele Constantin Necula, Prof. Dr. Alexandru Ciurea, Psiholog Dr. Raluca Anton, Dr. Mihaela Bilic și Prof. Dr. Leon Dănăilă, vor aborda subiecte de o importanță majoră, evidențiind profunzimea și diversitatea literaturii contemporane.

Gala Premiilor Literare – Unde talentul întâlnește excelența!

Gala Premiilor Literare își așteaptă invitații să devină martori ai excelenței literare și să celebreze operele care au marcat anul. Cele mai vibrante voci literare vor urca pe scenă pentru a transmite idei revoluționare, gânduri și emoții tuturor celor prezenți, alături de moderatorul serii, Mihai Morar.

Cu peste 100.000 de exemplare vândute din cea mai recentă carte a sa, „Calea vindecării”, și peste 40 de ani în care a explorat conexiunea dintre știință și spiritualitate, Prof. Dr. Constantin Dulcan urcă pe scena literară pentru a vorbi despre AUTOVINDECARE, un fenomen de actualitate în domeniul sănătății și al medicinei, care evidențiază conexiunea incredibilă dintre minte și corp.

Renumitul Psihoterapeut Dr. Cristian Andrei invită publicul să ia parte la un discurs onest, despre un subiect care câștigă din ce în ce mai mult teren în societatea de azi, ÎNCREDEREA ȘI ÎNFIDELITATEA ÎN CUPLU. Pornind de la aspectele emoționale și psihologice care stau la baza celor două concepte, Dr. Cristian Andrei va vorbi despre resursele necesare pentru a transforma orice provocare în învățare și creștere personală.

Părintele Necula, autorul cărții-fenomen care s-a vândut în peste 140.000 de exemplare la doar trei luni de la lansare, „Despre sensul vieții”, pășește pe scena literară pentru a vorbi publicului despre ALINAREA SUFLETULUI, una dintre cele mai mari provocări pe care omul contemporan le întâmpină în ziua de azi. Într-o lume tot mai agitată, fără repere stabile, omul pare că navighează pe o mare din ce în ce mai învolburată. Cum își poate găsi stabilitatea și alinarea? În curând, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați preoți ortodocsi din România oferă sfaturi de suflet în cadrul unei seri memorabile.

După mai bine de 50 de ani petrecuți descifrând misterele creierului uman, Dr. Alexandru Vlad Ciurea, unul dintre cei mai mari neurochirurgi contemporani, dezvăluie DECALOGUL SĂNĂTĂȚII CREIERULUI, cele 10 reguli de aur, care trebuie respectate cu sfințenie pentru un creier sănătos la orice vârstă. De la alimentație, odihnă și stimulare mentală constantă, până la exerciții fizice regulate și gestionarea stresului, Dr. Vlad Ciurea inițiază o discuție-călătorie în complexitatea sistemului nervos, oferind soluții inovatoare pentru o viață trăită din plin.

Cu o experiență de peste 15 ani în lucrul 1 la 1 cu oamenii, Psihoterapeut Dr. Raluca Anton dezvăluie publicului cei cinci pași esențiali în TRATAREA ANXIETĂȚII. Dr. Raluca Anton este unul dintre profesioniștii care ghidează oamenii spre auto-terapie, spre lucrul cu sinele și descoperirea noului din fiecare, îmbinând admirabil informațiile actuale cu indicațiile simple și accesibile, pe care oamenii le pot urma chiar din confortul casei lor.

Cu peste 400.000 de intervenții chirurgicale, renumitul Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă nu doar că salvează vieți în sala de operație la vârsta de 90 de ani, dar ne și încântă cu prezența sa în cadrul Galei Premiilor Literare pentru a vorbi publicului larg despre SECRETELE LONGEVITĂȚII, dezvăluind cum putem beneficia de puterea extraordinară a creierului uman de a se regenera și de a se vindeca.

Dr. Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști și specialiști în psihonutriție, urcă pe scenă pentru a aborda o temă aflată pe buzele tuturor – MÂNCATUL EMOȚIONAL. Dr. Mihaela Bilic își propune să arate publicului că foamea resimțită în corp provine dintr-o nevoie a sufletului de a fi hrănit cu emoții pozitive și grijă de sine.

Momentele-cheie din cadrul Galei Premiilor Literare transformă o seară obișnuită într-una de neuitat!

Pe lângă sesiunea de discuții revoluționare, care vor scrie istorie sub ochii publicului prezent, va avea loc și dezvăluirea premiilor literare și a laureaților anului 2023, nelipsind momentele muzicale de excepție, marca Marcel Pavel și Vlad Miriță. Prezența lor va adăuga o strălucire deosebită evenimentului, reușind împreună să realizeze un duet emoționant, o fuziune perfectă între vocea profundă, caldă a lui Marcel Pavel și tenorul clar, vibrant al lui Vlad Miriță. Acest moment va fi, cu siguranță, unul dintre punctele culminante ale serii, aducând în fața publicului o interpretare memorabilă, care va rămâne în inimile tuturor.

Gala Premiilor Literare, cel mai presitigios eveniment al anului, va avea loc în incinta grandioasă a Palatului Parlamentului, Sala C.A Rosetti, pe 20 martie, de la ora 17:30. Un eveniment de neratat, dedicat cărților, cuvintelor și emoțiilor!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri