30 Ianuarie 2024 publicat în Lifestyle 33 share-uri

91% dintre români sunt precupați de sănătate, conform datelor oferite de ultimul Studiu de Sănătate realizat de HUAWEI și Ipsos. Dacă în noul an vrei să lucrezi la acest capitol și să duci un stil de viață axat asupra stării tale generale de bine, trebuie să descoperi cum te-ar putea ajuta noile căști HUAWEI FreeClip.

Acestea se prind pe exteriorul urechilor ca niște clipsuri, pentru un plus de confort în timpul utilizării, au un design foarte atrăgător și asigură performanțe audio excelente. Află totul despre ele și ce avantaje îți vor aduce, dacă le vei alege.

HUAWEI FreeClip duc confortul și stilul la următorul nivel

Trebuie să știi că HUAWEI deține șase centre de cercetare în întreaga lume, în care se lucrează pentru îmbunătățirea experiențelor oferite de căștile Bluetooth, telefoanele inteligente, PC-uri, difuzoare sau tablete. Experții companiei au dezvoltat în ultimii trei ani, pe baza a peste 10.000 de teste, designul și arhitectura căștilor HUAWEI FreeClip, pentru ca ele să ajungă la dimensiunile și greutatea optime. În acest fel, utilizarea pentru perioade îndelungate la birou sau în timpul liber nu mai produce disconfort, cum se întâmplă adesea cu alte tipuri de căști.

HUAWEI FreeClip se atașează de urechi ca niște clipsuri și sunt în siguranță, chiar și în timpul celor mai energice ședințe de antrenamente cardio sau în timpul alergării în parc. Fiecare dintre căști are doar 5.6 grame. Unul dintre cele mai importante aspecte este acela că nu vei avea canalul auditiv complet acoperit și vei putea auzi tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, fie că este vorba de sfaturile antrenorului personal, un eventual pericol în momentul în care le folosești pe stradă sau dacă un coleg are nevoie urgentă de părerea ta.

C-bridge Design, pentru un look fresh și experiențe unice

HUAWEI FreeClip sunt alcătuite din trei segmente: Comfort Bean, Acoustic Ball și C-bridge Design, elementul care unește „bobul și bila”. Această punte de legătură are capacitatea de a învăța și ajusta automat forța de strângere a mecanismului de prindere, reducând astfel tensiunea asupra cartilajului urechii. C-bridge Design a fost dezvoltat pe baza celor mai complexe cercetări inginerești de precizie din întreaga industrie și a reușit să încorporeze nu mai puțin de 9 fire centrale în brațul-consolă. Căștile pot fi controlate prin apăsare și vei putea schimba melodia sau răspunde la apeluri prin câteva atingeri.

O altă premieră introdusă de HUAWEI FreeClip este tehnologia Smart Wear Detection, care asigură adaptarea căștilor la oricare dintre urechile la care le vei atașa, recunoscând automat partea dreaptă și stângă. Te vei putea bucura și de un sunet de calitate, datorită Open-ear Listening, prin care difuzoarele sunt îmbunătățite, cu bași puternici și cu tonuri nuanțate în funcție de muzica redată.

HUAWEI FreeClip sunt rezistente la apă și praf, așa că le vei putea folosi chiar și atunci când te prinde ploaia în timpul unei alergări în parc. Zgomotul vântului este anulat și astfel vei putea vorbi la telefon fără interferențe, chiar și în timp ce faci jogging sau mergi pe bicicletă. În plus, HUAWEI FreeClip au și o durată generoasă de viață a bateriei: până la 8 ore de ascultat muzică neîntrerupt și până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.

Căștile HUAWEI FreeClip sunt disponibile pe HUAWEI Store, în variantele de culoare Black și Purple, la prețul de 999 de lei, în limita stocului disponibil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri