31 Mai 2010 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Sex-appeal-ul are putin din toate. Inseamna o privire, trasaturi placute (dar nu neaparat), haine de bun gust purtate cu gust, atitudine, acceptare si iubire de sine, siguranta, incredere in sine, inseamna constientizarea anumitor defecte, insa acceptarea lor fireasca.

Cuvantul "sex-appeal" in sine este un fenomen in jurul caruia s-a facut multa valva si care se vinde pe bani teancuri in zilele noastre. Sex-appealul este aura de sexualitate pe care o degaja o persoana. Chiar daca ia in calcul frumusetea si atractia fizica, este mai mult decat atat. Frumusetea in sine nu poate juca rolul definitiv al seducatorului suprem. Atractia fizica ar putea fi un motiv autosuficient daca puterea de atractie nu s-ar rezuma la o singura persoana. Sex-appealul este o notiune mult mai complexa decat frumusetea si nu se afla doar in ochii celui care priveste, ci mai degraba in mintea si simturile celui care priveste. Este acea calitate neidentificala care face din vanator o prada, dintr-o persoana care nu detine in mod neaparat trasaturi considerate frumoase sau armonioase o persoana atractiva si placuta.

Sex-appeal-ul are putin din toate. Inseamna o privire, trasaturi placute (dar nu neaparat), haine de bun gust purtate cu gust, atitudine, acceptare si iubire de sine, siguranta, incredere in sine, inseamna constientizarea anumitor defecte, insa acceptarea lor fireasca, fara incercari ostentative de a le ascunde. Sigur ca hainele contribuie grozav la cresterea sex-appealului. Este vital pentru tine sa iti iubesti corpul si sa alegi acele piese vestimentare care it dau incredere in tine si iti pun in evidenta partile atragatoare ale corpului. Nu este insa vital sa le expui in totalitate. Poti sa arati ca esti detinatoarea mai multor mistere, insa poti sa induci ideea ca nu o sa le dezvalui decat celor care reusesc sa iti starneasca interesul. In mod implicit... cei din jur se vor stradui sa iti starneasca interesul...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Desigur, mirosurile biochimice, forma fetei, trasaturile faciale si armonizarea lor, proportiile talie-solduri, standardele actuale de frumusete, timbrul vocal favorizeaza gradul de atractivitate pe care o persoana il exercita asupra sexului opus. La un nivel subconstient, suntem atrasi de persoane de sex opus care par a prezenta acele particularitati menite sa semnaleze existenta unui sistem imunitar diferit de al nostru, sugerand posibilitatea nasterii de progenituri sanatoase si implicit, pe cea de perpetuare a speciei. Feromonii au si ei un cuvant de spus in ceea ce priveste receptivitatea sexuala a unei persoane, atragand dupa sine un raspuns comportamental sau biologic. La ovulatie, organismul femeilor secreta un anumit tip de feromoni -copulina si un miros specific care, inconstient, ii determina pe barbati sa gaseasca femeia respectiva deosebit de atragatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri