Cele mai frumoase zone din Romania, incarcate cu energii paranormale si mistere despre care aflam numai din legendele vechi - toate acestea le vei descoperi in acest articol. Te invitam intr-o calatorie fascinanta intr-o tara considerata edenica, cu multe frumuseti unice in lume.

Continuand cercetarile biologului, in anii ’70, profesorul Adrian Patrut, autor al volumului “Fenomenele de la Padurea Hoia-Baciu" (aparut in 1995), s-a ocupat de cercetarea amanuntita a zonei, fotografiind zona si ajungand la concluzia ca anumite zone din padure sunt mai “active” si ca asa-zisele entitati, structuri luminoase sau energii invizibile sunt sesizabile acolo unde gradul de radioactivitate este mai mare, inregistrandu-se fluctuatii inconsecvente si anomalii magnetice. La fel de ciudat este si faptul ca pe suprafata padurii au fost sesizate prezenta anumitor animale care, sustin martorii, au disparut ulterior in mod misterios Campul magnetic despre care se presupune ca se afla in Poiana Rotunda este asociat de adeptii ezoterismului granitei dintre doua dimensiuni si incercarii anumitor spirite de a se armoniza cu energia entitatii pamantului.

Padurea Baciu este un loc misterios si imprevizibil, care a starnit atat curiozitatea cat si spaima multora. Pentru noi toti este un semn de intrebare la care nu detinem inca raspunsul. Este mit sau realitate ceea ce se intampla in aceasta padure? …

Templul Ursitelor de la Sinca Veche – Locul in care se pogoara energiile si se indeplinesc dorintele

La 45 de km de Brasov si la 22 de km de orasul Fagaras, sub dealul Plesu, la numai 2 km de localitatea Sinca Veche, ascuns printre paduri, vegetatie abundenta si peisaje de vis, se afla faimosul templu crestat in stanci caruia unii dintre oamenii ii spun Templul Ursitelor. Sau Locul Sfant, Locul unde ti se implinesc toate dorintele, Templul Ursitelor, Manastirea sapata in stanca.

Locuri misterioase din Roamania: Manastirea sapata in stanca

Minunea, cum il numesc altii... Vechimea si originea templului a nascut insa controverse si nici astazi locasul nu a putut fi datat cu exactitate. Unii spun ca ar avea o vechime de 7000 de ani si ca a fost creat de mainile aceleiasi civilizatii predacice care a creat Templul Alb din Insula Serpilor. Altii sustin ca templul pagan este de fapt o biserica sau o manastire crestina intemeiata in anul 1472, insa este de neinteles prezenta a doua altare intr-o biserica crestina. In plus, in incaperile lacasului nu a fost gasit niciun insemn care sa reprezinte crucea, simbol primordial al crestinismului. Din interior, a fost inaltata o turla, iar in mijlocul lacasului se afla un fel de fereastra pe unde patrunde lumina direct deasupra altarului. De acolo, cred oamenii, se pogoara fortele energetice...

Foto: Templul Ursitelor de la Sinca Veche - Locuri misterioase din Roamania by Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri