10 Mai 2023 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Pentru că nu știm cu ce ne așteaptă ziua de mâine, hai să luptăm să fim fericiți aici și acum!

Pentru că ziua de mâine nu este promisă nimănui, luptă pentru fericirea pe care o poți avea astăzi! Nimănui nu îi este promisă ziua de mâine, așa că planurile, îngrijorările, tot ceea ce avem adunat pe listă poate dispărea într-o secundă!

Ne pierdem zilele încercând să ne construim un "mâine" mai bun, însă uităm să îl trăim pe "astăzi". Prea preocupați de grijile de mâine, uităm să ne bucurăm de aici și acum, așa cum este normal și firesc. Uităm că suntem trecăori prin lume, iar această viața nu este nimic mai mult decât o călătorie. Depinde de noi dacă alergăm să ajungem la destinație sau ne bucurăm de drum.

Fiecare clipă este prețioasă și avem datoria să o trăim la maxim, la adevărata ei valoare. Așadar, la finalul zilei, rămâi recunoscător pentru tot ceea ce ai trăit, renunță la resentimente, împăcă-te cu oamenii care ți-au greșit și iubește!

Trăind în iubire vei răspândi iubire! Iar o viață trăită astfel te va face să fii mulțumit cu această călătorie! Iar, până la urmă, acesta este și scopul, nu?

Sursă foto: Pop Tika, Shutterstock, Inna Rogach, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri