9 Mai 2023 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Perioadele dificile din viața ta nu fac decât să te pregătească pentru surprizele frumoase pe care Universul le trimite înaintea ta!

După fiecare furtună urmează un curcubeu, iar, după aceea, cel mai frumos soare care te va mângâia cu razele lui! Așa este și în viața de zi cu zi. O situație dificilă nu vine nicicum să te îngenucheze, ci să te facă să cureți, să elimini, să ștergi acțiunile din viața ta care nu te duc în direcția cea bună.

O situație dificilă nu este decât o poartă către sufletul tău, care, doar atunci când rămâi singură cu el, îl poți asculta cu adevărat și îți poți da seama care sunt nevoile sale. Exact ca atunci când după o perioadă grea vine pacea, liniștea, așa și după lacrimi vin zâmbete sincere. Și te asigur că te vei bucura mult mai mult de ele decât orice altceva!

Se pare că avem nevoie de astfel de situații în viața noastră, pentru a ne uita mai atent către sufletul nostru și a-l modela, astfel încât să putem trece la următorul nivel al conștiinței, un nivel superior. Un alt noi, însă mult mai bogați sufletește.

Iar atunci când sufletul a cunoscut și durerea, și dezamăgirea, va aprecia mai mult liniștea pe care un om i-o poate oferi, lucrurile simple, relațiile autentice, mediile sănătoase. Numai prin durere putem ajunge la fericire, și oricât de greu ar fi să vedem, întotdeauna există un curcubeu după ce se oprește furtuna.

Ai răbdare cu tine și învață să îți asculți sufletul! Până atunci, furtuna va trece, iar tu vei zâmbi din nou, doar că, de data aceasta, mult mai puternic!

Sursă foto: New Africa, Shutterstock, Nansy Unicorn, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri