3 Martie 2023 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Susțineți-i pe cei mici să își exercite creativitatea realizând sub îndrumarea și cu ajutorul vostru cadouri DIY minunate de 8 Martie - inimi de hârtie umplute cu bomboane de ciocolată. Inimile se confecționează extrem de simplu, procesul în sine necesită puțin timp alocat, puține materiale de lucru, iar rezultatul este spectaculos și simpatic.

Ce cadou mai frumos și mai sincer poate primi o mămică, o bunică, o soră, o prietenă, o mătușă sau chiar doamna educatoare/învățătoare decât unul realizat chiar de mânuțele unui copil? Dacă sunteți tătic, susțineți-i și încurajați-I pe cei mici să își exercite creativitatea realizând sub îndrumarea și cu ajutorul vostru dacă este necesar cadouri DIY minunate de 8 Martie - inimi de hârtie umplute cu bomboane de ciocolată. Inimile se confecționează extrem de simplu, procesul în sine nu este deloc complicat și necesită puțin timp alocat, puține materiale de lucru, iar rezultatul este spectaculos și simpatic.

Iată care sunt instrumentele de care aveți nevoie pentru a realiza aceste inimi:

- pungă de hârtie

- o inimă șablon

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Iubirea de sine este cel mai frumos mărtișor pe care îl porți purta în suflet Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

- o foarfecă de copii pentru tăiat hârtia

- 1 creion

- 1 ac cu ață roșie mai groasă

- bombonele colorate tip curcubeu sau de care doriți voi

Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Pasul 1

Cu siguranță ai prin casă o pungă de hârtie maro, simplă, pe care o poți reutiliza și astfel îi dai o nouă viață și întrebuințare. Cu ajutorul unei șablon de carton în formă de inimă și al unui creion desenează conturul mai multor inimi pe pungă. Estimează câte inimi de hârtie poți tăia ținând cont că ai nevoie de 2 astfel de “fețe” pentru a forma o singură inimă.

Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Pasul 2

Pentru pasul 2, ai nevoie de o foarfecă de hârtie care să te ajute să decupezi inimile pe care le-ai desenat inițial.

Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock
Cele mai frumoase citate despre femei și mame – omagii aduse de cei mai mari scriitori și înțelepți ai lumii, dar și ai țării noastre Copiii abandonați au nevoie în continuare de suflete care să le fie alături! Ajungem MARI caută 250 de voluntari pentru ei DJ-UL NR 1 AL LUMII, MARTIN GARRIX REVINE LA UNTOLD DAVID GUETTA, ALESSO, KSHMR ȘI SALVATORE GANACCI VIN LA UNTOLD 2023

Pasul 3

Pasul 3 presupune să coși cele două bucăți ale unei inimi ajutându-te de un ac mai gros și de o ață roșie mai proeminentă și groasă, pentru un efect mai deosebit. Coase inima cam pe jumătate astfel încât în etapa următoare să poți introduce în interiorul inimii bombonelele colorate.

Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Pasul 4

Inima de hârtie este delicată așa că susține-o bine în palma ta în timp ce introduci în mijlocul ei bunătățile multicolore. Tu alegi cu ce tip de bomboane umpli inima, dar ține cont că este indicat să optezi pentru unele mai micuțe și mai fine dacă inima nu este chiar foarte mare. Nu trebuie să pui foarte multe înăuntru.

Coase apoi și cealaltă parte a inimii de hârtie astfel încât această să fie perfect “sigilată” de cusătură și nimic din conținutul său să nu se verse.

Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta? Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie: Când te ajuți pe tine însuți, și cerul te va ajuta. Puterea noilor începuturi!
Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Pasul 5

Dacă ai la îndemână o ștampilă cu inscripția “mama”, ar fi perfect pentru că poți imprima acest cuvânt cu cea mai mare încredere fix în mijlocul inimii. Dacă nu ai așa ceva acasă și nici nu găsești să achiziționezi, nu îți face griji. Scrie cu mâna ta cuvântul “mama” în mijlocul inimii, cu siguranță mămica ta se va bucura să îți recunoască scrisul pe o astfel de inimă.

Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Pasul 6

Dăruiește-i inima ta cu toată dragostea, mai mult ca sigur că mama ta va fi extrem de încântată de ceea ce ai realizat.

REZULTATUL FINAL

Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Cineva nu a mai avut răbdare si a desfăcut deja o inimă :)...

Îți doresc timp… Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 
Foto: Oksana_Schmidt /Shutterstock

Foto fr si main: Oksana_Schmidt /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri